![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam, juz nie raz zdarzylo mi sie, ze gdy robiac zlecenia od maga kimerula mimo pozostalej okolo minuty zlecenie konczylo sie niepowodzeniem, przez co nieraz stracilem potencjalna nagrode oraz moj czas. Potwierdzajacych ssow nie mam, ale sprawdzajac pozostaly czas widze 2 minuty a po chwili komunikat o niepowodzniu.
|
30 Gru 2016, o 08:33 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Różnica czasu w grze, a czasu na Twoim komputerze.
_________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
30 Gru 2016, o 15:01 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
@up
Nie wiem co to ma wspolnego. Czas zlecenia sprawdzam w grze, wynosi on ponad minute i po chwili konczy sie czas. Konkretna godzina ani czas mojego komputera nie maja tutaj odnosnika. |
30 Gru 2016, o 17:11 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 16 Lut 2015, o 02:04 Posty: 62 Podziękowano: 74 razy Otrzymanych podziękowań: 33 razy Nick w grze: Liebing Serwer: Tolnor ![]() |
A jednak ma
![]() ![]() Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka |
31 Gru 2016, o 03:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |