![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ochrona
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Lehmar napisał(a): Spepa w takim razie powinni chyba ochrone tracić. To co się dzieje jest lekko nie fair. Ps. nie zabronisz mi bić 20lvl ![]() Szymdaro W takim razie to musi być jakiś bug. Gdzie ja ci tam coś bronie, tylko stwierdziłem fakt ![]() _________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2 Ignorantia iuris nocet |
22 Sty 2012, o 21:54 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Dołączanie do grupy która kogoś bije równe jest atakowaniu i powinno się tracić ochronę wobec tego.
_________________ dr 120 |
22 Sty 2012, o 22:02 |
![]() |
![]() |
|
No co tu dużo się rozpisywać powinno być ale pvp jest tu według przykazań "Wolnej Amerykanki" i na tym w sumie można zakończyć ten temat
![]() _________________ Arcuss - łucznik lvl 107 s2 Ignorantia iuris nocet |
22 Sty 2012, o 22:10 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
a po jakim czasie próbujesz atakować?
|
23 Sty 2012, o 02:12 |
![]() |
![]() |
|
''temat w ogóle nie przemyślany , najlepiej do zamknięcia.'' ^^
Sory , nie mogłem się powstrzymać gdy zobaczyłem pierwszy zalożony temat przez Lehmara ![]() |
1 Lut 2012, o 20:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |