Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje profesji
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Proponuję żeby odbywały się turnieje, w których będą walczyć osoby posiadające tą samą profesję (takie sprawdzenie naszych umiejętności względem innych graczy grających tą klasą co my).
Podejrzewam, że nie wszyscy będą zadowoleni z takiego pomysłu, ale myślę, że raz na jakiś czas mógłby się pojawić taki turniej np. co kwartał poświęciłoby się tydzień i codziennie inna profesja sprawdzałaby się w walkach na arenie _________________ Aragorn Pierwszy 140lvl Rycerz na S5 Psujeczka 106lvl Plox http://screenshooter.net/102684217/dkuworssm http://screenshooter.net/102684217/dlpjnssny Brzydalek 83lvl Tłuk MatasQ 67lvl Sheed s5 Kuleczka 66lvl AquaEra Gildia Rest in Peace |
3 Lut 2012, o 20:33 |
|
Uczeń Simona
|
W sumie, można by spróbować, ciekawe jakby bili się sami druidzi Nonstop leczenie, masakra
_________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
3 Lut 2012, o 20:38 |
|
Chodząca legenda
|
Byłyby to męczące turnieje, walki ryc vs ryc trwały by mnóstwo czasu. Zbędna opcja jak dla mnie, można sobie iść na arenę z wybranym przeciwnikiem.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Lut 2012, o 20:59 |
|
Zabójca Tilsai
|
Pomysł nawet dobry ale walki druid vs druid miałyby odbywać się bez leczenia, a rycerz vs rycerz bez bloku. Jeszcze jedna uwaga, wliczając resztę rozgrywek musiałoby być więcej Gm'ów do ogarnięcia tych wszystkich turniejów nawet jeśli te z Twojego pomysłu byłyby tylko co trzy miesiące.
_________________ We are all the same, players in the game. |
4 Lut 2012, o 09:57 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a ja proponuję korzystać z opcji szukaj. przedziały musiałyby być ogromne, bo na danym poziomie jednej profesji jest raptem kilku graczy. więc w zasadzie byłoby to rozdawanie platyny.
zamykam. |
4 Lut 2012, o 16:46 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |