Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podział expa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dzisiaj expiąc z levelami wyższymi wpadłem na pewien pomysł. Gdyby dac graczą w grupie możliwośc wyboru pomiedzy expem po równo a expem w zalezności od levela. JAkby to wyglądało to tak:
1.Lider zespołu(grupy) miałby mozliwośc wyobru czy grupa ma zdobywać doświadczenie po równo czy wybór pomiedzy większy lvl więcej doświadczenia. Prosze o komentowanie i pozostawienie swojego zdania _________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD Ostatnio edytowany przez Yoshi Koshi, 4 Lut 2012, o 18:09, edytowano w sumie 1 raz |
4 Lut 2012, o 18:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł odpada z 1 powodu. Małe levele chodziły by z koxami na potwory z których dostawały by masę expa.
Np 40lvl chodziły by na dz z 80-90. I dostawały by po 10k za grupe. Totalnie tego nie przemyślałeś. |
4 Lut 2012, o 18:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A tak o mi jakoś przyszło na myśl
_________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
4 Lut 2012, o 18:09 |
|
Błądzący w Tunelach
|
I tak o w jeden dzień nabijamy 50lvl
|
4 Lut 2012, o 18:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
w sumie teraz pomyslałem że dzięki tej metodzie mógłbym nabić 50lvl
_________________ Yoshumiitzu -S1 Vd 59+ BAN znowu Paczotniik - S1 MO 16+ Off Yoos S7 VD |
4 Lut 2012, o 18:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi przyszedł inny pomysł, a mianowicie:
Lider grupy wybiera czy: - chce za bossa więcej golda, ale mniej expa - czy chce więcej golda, ale mneij expa. Oczywiście przemyślałem ten pomysł. Wybory pomiędzy expem a goldem nie byłyby masakryczne, powedzmy: -Za więcej expa dodajemy +10% do expa ogólnego, a odejmujemy -30% do golda - Za więcej golda odejmujemy -30% do expa, a dodajemy +20do golda. |
4 Lut 2012, o 18:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Skoro rozumiesz swój błąd to zamykam.
|
4 Lut 2012, o 18:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |