Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Campe
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam, chciał bym przedstawić propozycję na nowego bossa, którego można by było wprowadzić po updacie .
Boss nazywał by się Campe ( pewnie kojarzą sobie strażniczkę tartaru ) . Jej ataki to : Krwawienie ( atak, który zabierał by ok 100-150 hp i co turę ok 100 hp ). Taran ( atak zabierał by ok 150 hp oraz zabierał 3 PA,trwało by to przez 3 tury ). Przywołanie ( z tyłu jej pleców odczepia się skorpion, który włącza się do walki ( jak niektórzy pamiętają Campe miała przyczepionego skorpiona do pleców )). Inkantacja ( buff zwiększający zadawane obrażenia od czarów ognia ). Wrażliwość na ogień ( buff zwiększający obrażenia od czarów ognia ). Kula ognia ( kula zadawała by ok 200 hp ). Magiczna iskra ( iskra zabierała by ok 150 hp ). Podpalenie ( atak zabierał by ok 75-110 hp i zabierał by ok 60 hp co turę ). Deszcz ognia ( atak obszarowy zadawał by ok 100 hp ) Statystyki : 14500 punktów życia 5500 punktów many 5000 punktów kondycji siła-25 zręczność-25 moc-45 wiedza-60 Statystyki skorpiona : 5000 punktów życia 2000 punktów many 2000 punktów kondycji siła-15 zręczność-15 moc-30 wiedza-40 Obstawa : Myślę, że można dorobić parę nowych stworków władających ogniem a konkretnie "Ogniki" lub "Podpalacze". Statystyki Ognika lub Podpalacza : 2000 punktów życia 1000 punktów many 1000 punktów kondycji siła-10 zręczność-10 moc-25 wiedza-45 Drużyna Campe : Campe,Ognik lub Podpalacz oraz jak zostanie użyta umiejętność przywołanie to można doliczyć skorpiona Rary : Skorupak ( zbroja dla postaci magicznych, statystyki to : cena 450 000 złota i 70 platyn, waga 24,wymagany poziom 45,wymagana moc 50,+70 punktów życia,+60 punktów many,+5 moc,+7 wiedzy,pancerz: 31 pancerz sieczny,30 pancerz obychowy,31 pancerz kłuty ) Oskurniki ( rękawice dla postaci fizycznych,statystyki to : 450 000 złota i 70 platyn, waga 6,wymagany poziom 45,wymagana zręczność 50,+50 punktów życia,+70 punktów kondycji/many,+6 siły,+6 zręczności) Oczoklick ( naszyjnik dla postaci fizycznych, statystyki to : 500 000 złota i 70 platyn,waga 5, wymagany poziom 50,wymagana siła 60,+50 punktów życia,+8 siły,+8 zręczności ) Nie mam tylko pomysłu na to gdzie mogła by być instancja,mam nadzieję że pomysł się spodoba. PZDR z S2 _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) Ostatnio edytowany przez IgorBoczoń, 4 Lut 2012, o 19:12, edytowano w sumie 1 raz |
4 Lut 2012, o 18:48 |
|
Pogromca Valdaroga
|
to nie pomysł, to zrzynka z mitologii... takich bossów można 'wymyśleć' dziesiątki, ale chyba nie o to chodzi?
|
4 Lut 2012, o 18:59 |
|
Uczeń Simona
|
1. Chyba nie przeczytałaś tego co napisałem.
2. Inna osoba pisała o bossie o nazwie " Helios " ( to jest starożytny bóg grecki, który władał słońcem ), i chyba jemu nie zamierzasz nic mówić, _________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
4 Lut 2012, o 19:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zgadzam się z ironką, plus dodam, że:
- Podaj staty, i wzory na te umiejętności. - Admini mają dużo pomysłów na bossy, a przynajmniej tak słyszałem (Hi Pirek, albo Lester ) -Ogólnie pomysł oceniam na 5/10 |
4 Lut 2012, o 19:02 |
|
Uczeń Simona
|
Też nie czytałeś,wszystko dokładnie opisałem.
_________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
4 Lut 2012, o 19:04 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Czytałem i to bardzo dokładnie.
1. Nie chodzi mi o takie coś: Wali po 350, a bardziej o to 3,5*siłą +0,2 zręka. 1.Staty podałes tylko na hp,mane i konde a to nie wszystko. Powinny być także siła, zeka, moc, wiedza itd... |
4 Lut 2012, o 19:07 |
|
Uczeń Simona
|
poprawiłem nieco
_________________ Iloves-barbarzyńca na s2,lvl 36 OFF Bigosa sheed s2 36 ON Hopdance rycerz s2 64 lvl (daaaawnooo zbanowany a na końcu usunięty :p) |
4 Lut 2012, o 19:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wiem czy to ma byc boss dla mid lvl-ów bo dla high lvl był by to kolejny łatwy boss.
|
4 Lut 2012, o 19:15 |
|
Uczeń Simona
|
Jest bossem po miedzy smokiem a duchem zamku. Wiec nie za mocna ale i nie za silna.
4 Lut 2012, o 19:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
IgorBoczoń napisał(a): 1. Chyba nie przeczytałaś tego co napisałem. 2. Inna osoba pisała o bossie o nazwie " Helios " ( to jest starożytny bóg grecki, który władał słońcem ), i chyba jemu nie zamierzasz nic mówić, całe szczęście nie ma obowiązku wypowiadania się w dokładnie każdym temacie;) (najwyraźniej nie uznałam żebym mogła tam dodać coś nowego) nie zwykłam wypowiadać się w tematach których nie przeczytałam dokładnie i od deski do deski, twój post również przeczytałam (dla pewności drugi raz przed chwilą ^^) i podtrzymuję to co napisałam... o, mogę jeszcze dodać że nie wiem co ma piernik do wiatraka;p (mitologia grecka do osadzonej raczej w średniowieczu fantastyki taernu). |
4 Lut 2012, o 19:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |