Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
poprawa graficzna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Tu bede dodawac screeny z moich propozycji do poprawy graficznej, ponieważ co jakiś czas sie znajduje cos nowego, bede dodawac do tego tematu nowe znaleziska jak kazdy przy okazji moze dodac cos do siebie.
http://imageshack.us/photo/my-images/6/ ... ygldu.png/ (jezeli jest duzo sojusznikow w gildi, zamiast pojawienia sie mozliwosci przelaczania stron, widzimy nazwy sojusznikow ktore wychodza poza rame) |
7 Lut 2012, o 13:12 |
|
Zabójca Tilsai
|
sojusze są do niczego potrzebne jak na razie więc zbędna poprawka, ale w przyszłości jak najbardziej
_________________ We are all the same, players in the game. |
7 Lut 2012, o 15:27 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie wiem czy to odpowiedni dział/wątek, ale zaryzykuję
Po pomalowaniu postaci mój, "goldenboy" w końcu wyróżnia się na mapie swoim złotym kolorem, niczym bling-bling jakiegoś Snoop Dogga czy innego dziwaka. Generalnie jest tak jak tego oczekiwałem. Jedyne co mnie zastanawia, to dlaczego kolor zbroi po kolorowaniu u Woberga jest widoczny u postaci na mapie,a kolory peleryn które też podlegają malowaniu - już nie. To bug, czy zamierzony efekt? _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
8 Lut 2012, o 16:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
koperek napisał(a): sojusze są do niczego potrzebne jak na razie więc zbędna poprawka, ale w przyszłości jak najbardziej ciekawe podejście... sojusze nie służą niczemu, więc ich lista może wyglądać niechlujnie. nie mam pytań |
9 Lut 2012, o 03:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |