![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
kary dla "nałogowych zabijaczy"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Witam! Ostatnio rozważałem nad tym że to trochę nie sprawiedliwe że - i tutaj przytoczę przykład- jakiś 25lvl expi na zamku i tu podchodzi do niego 35lvl i najzwyczajniej w świecie go deda. Mnie osobiście to wpienia. Expie sobie i nikomu nie wadze, a tu koleś o levlu większym o 10 luźno biega i wykasza mniejsze levle graczy. Więc wymyśliłem coś takiego: czarna lista taernu. Gdy zabije się gracza, powiedzmy o levlu o 8 mniejszym trafia na czarną listę i za zabicie go dostaje się jaką nagrode pieniężną, a delikwent traci więcej expa niż normalnie. Chodzi mi o to żeby ukarać takich cwaniaków. I jaka jest wasza opinia?
![]() ![]() ![]() _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
22 Lut 2012, o 11:53 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie będzie kar dla ,,nałogowych bijaczy"
Macie ochronę na 1 dzień( jak coś to mnie poprawcie) i pump mastera Czego chcieć więcej ?? |
22 Lut 2012, o 11:55 |
![]() |
![]() |
|
Dlaczego? Na pewno nie tylko mnie do doprowadza do szału. Mówię to jeszcze raz:
TO NIE SPRAWIEDLIWE!!! Fakt, Faktem trzeba sobie radzić, ale bez przesady. Ty to na pewno sobie radziłeś, no nie? no tak, bo na tym forum są sami modzi, admini, GMi i h** wie co jeszcze, więc nikt z tego forum nie rozumie gracza, bo każdy na tym forum jest koxem... _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
22 Lut 2012, o 12:05 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 19 Lut 2012, o 14:05 Posty: 48 Miejscowość: Jaskinia przy Wzgórzu goblinów Podziękowano: 26 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Heh śmieszny jesteś, jak ktoś cię zabije to masz 2 dni ochrony a za zabicie ci leci jakieś marny exp którego raz, dwa odrobisz. Bez zabijania ta gra byłaby trochę nudna. Jak ktoś cię zabije to zwołaj na niego Gildia albo coś
![]() _________________ ehe |
22 Lut 2012, o 12:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Wrz 2011, o 15:18 Posty: 92 Podziękowano: 80 razy Otrzymanych podziękowań: 13 razy Nick w grze: LecimyTutaj ![]() |
Mam tylko 18 lvl i fact dedają mnie i dedać będą w końcu o to chodzi w tej grze. Ale nigdy nie płacze i nie robie bez sensownych tematów na forum.
|
22 Lut 2012, o 12:19 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Ha! Teraz mnie rozśmieszyłeś. Obecnie mam 27 lvl więc nie jestem takim koxem.
Powtarzam jeszcze raz- Masz ochronkę na 2 dni i Pumpmastera. |
22 Lut 2012, o 12:22 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Takie ograniczenia pvp zapewne nie zostaną wprowadzone.Macie 2 dni ochr. ,Pumpa oraz ci "nałogowi" pekerzy mają dodatkową niedogodność w postaci red skulla więc czego chcieć więcej.W większości gier na rynku proceder zabijania lov-lvl jest powszechny i tam nikt nie myśli o takich ograniczeniach.Doceńcie to co macie.
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor ![]() Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
22 Lut 2012, o 12:22 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Ddy w walkach PvP wiele uczą nowych graczy, bo jak dedną cię to wiesz jak należy się bronić co się opłaca rzucać itp. pozatym teraz dedają ciebie, później ty będziesz dedać innych
![]() _________________ ![]() S1 Garthmogg MO Prawdziwy wojownik nie dobija przeciwnika lecz pomaga mu wstać To znaczy, że nie jestem prawdziwym wojownikiem ![]() |
22 Lut 2012, o 12:24 |
![]() |
![]() |
|
racja. nie potrzebnie się ośmieszyłem
![]() ![]() ![]() PS. jak się zamyka temat? ![]() zamykam na prośbe autora - Obli _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
22 Lut 2012, o 12:34 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |