Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Możliwość handlu z graczami PLATYNĄ.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Cześć.
Nie wiem czy był teki temat, ale jak nie to teraz będzie . Jak już w temacie podałem chodzi o możliwość handlowania platyną, czyli np. rary za platynę bez wysyłania SMS-ów na dane konto czy też w skrzynkach, lub możliwość SAMEMU pakowania platyny w skrzynie i przekazywanie innym graczom. Dzięki za uwagę i poświęcenie czasu na przeczytanie tego tematu. Pozdro. od TRIGENN-a _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
5 Mar 2012, o 15:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przecież są już platynowe skrzynki. -,-
|
5 Mar 2012, o 15:50 |
|
Uczeń Heremona
|
Bezsensu jak dla mnie. Kradli mi ludzie konta i pakowali plate...a po 2 jak kupujesz to nikt nie zmusza Ciebie do rozpakowania jej.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
5 Mar 2012, o 15:51 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
1. nie chodzi mi o takie skrzynie co są na planszy rozsypane.
2. chodzi mi o taką plate co masz np. po 40lvl . CHODZI MI O PAKOWANIU PLATY W SKRZYNIE S A M E M U! A co do kont.., przecież nie można już handlować kontami i wymieniać się to o co Ci chodzi? _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
5 Mar 2012, o 15:55 |
|
Chodząca legenda
|
Taka opcja nie wejdzie, żeby z konta wyciągać platynę. Już widzę cwaniaków robiących konta-duchy, które dostają 10 platy na początek, która wędruje do paczki a paczki na konto cwaniaka.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
5 Mar 2012, o 16:06 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ostatni taki temat:
viewtopic.php?f=121&t=16895 takie propozycje pojawiają się regularnie i zawsze odpowiedź jest taka sama - nie ma szans. platynowe paczki to i tak duże ułatwienie, przypomnijcie sobie jak to było jeszcze nie tak dawno temu, kiedy wcale ich nie było... zamykam. |
5 Mar 2012, o 16:36 |
|
Duma Forum!
|
To utrudnienie zwiazane z brakiem mozliwosci handlu raz rozpakowana platyna jest celowe i zadne ponowne pakowanie nie wejdzie.
|
6 Mar 2012, o 11:48 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |