Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa Duma Taernu- Włóczęga
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Z pewnych względów postać mogła by być ciekawa wg. konceptu Kyth Moire, taka odmiana dla np. starych wyjadaczy którym chwilowo znudziły się ich wykokszone postacie.
Trochę brakuje mi jednak w opisie jaki zadają obrażenia poszczególne ataki / skuteczność ataków. (wzór siła+zręczność, oraz % na poszczególnych poziomach). Bez tego to nawet w tym pomyśle toja postać może być wędrownym żebrakiem albo potężnym smokiem _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
2 Kwi 2012, o 09:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Jakim cudem włóczęga miałby zostać dumą Taernu ?
ciekawy pomysł, odmiana od większości monotonnych nowych klas,bossow, plusik, mimo ze nie przejdzie to gratuluje oryginalnosci:D _________________ |
2 Kwi 2012, o 11:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
właściwie od razu wiedziałem że szansa na przejście tego pomysłu wynosi jakieś 3% więc nie nastawiałem się na jakieś że administracji się coś takiego spodoba na tyle żeby to wrzucić do gry. nie mówię jednak że mi nie zależy i dziękuje za te pozytywne komentarze.
Epsi napisał coś o umkach a więc: zamiast rzutu pomidorem myślałem nad czymś typu "szybka akcja". w tej umce chodzi o to że daje ona pierwszeństwo włóczędze nawet gdy przeciwnik szyje do niego z łuku lup wali fireballami. zamiast lusterka może być mała blaszka, odłamek zbroi "zabitego niegdyś przez niego strażnika" a co do "zamaszystego ciosu" sądzę że jest on w porządku. co ci w nim nie pasuje? I jeszcze jedno: [quote="MaxMar"]A ten ostatni skill na 30lvlnarazie ogranicza "Włóczęgę" do noszenia miecza... dlaczego? napisałem o mieczu bo z nim właśnie wojaże sobie włóczęgę. może on latać z młotem lub toporem. nie widzę przeszkód. przynajmniej taki jest mój punkt widzenia. a twój? _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
2 Kwi 2012, o 17:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Były już lepiej opisane pomysły które nie przeszły
|
2 Kwi 2012, o 17:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Brak trudnosci, szans trafienia itp.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
2 Kwi 2012, o 19:27 |
|
|
AdiQ napisał(a): Brak trudnosci, szans trafienia itp. ponieważ się na tym nie znam. ja tylko dałem pomysł, a szczegóły (jeśli by to jakimś cudem weszło do gry) zostawiam administracji. _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
3 Kwi 2012, o 10:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
to moze byc klasa wlocznik i to by byla pod klasa pod lucznika
_________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. |
3 Kwi 2012, o 15:55 |
|
|
1] od kiedy WŁÓCZNIK jest podobny do ŁUCZNIKA?
2] o włóczni nic nie pisałem więc nie wiem skąd ci to do łba wpadło... 3] wymyśliłeś podklasę, napisz osobny temat. _________________ VD po całości lvl 28 (Wracamy do gry -mam nadzieje-) |
3 Kwi 2012, o 17:25 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |