napisałeś tu tylko po to żeby "mnie zgnoić" bo Ci napisałem to i owo w Twoim ekhem, nie powiem jakim opisie maga lodu... Daruj sobie, Twoje zdanie mnie nie obchodzi jeśli piszesz je w takich intencjach.
Cytuj:
Co by było jak byś się z jakimś bosem zamienił ?
no co by było XD? czytaj ze zrozumieniem, co sie stanie bossowi jak straci 1k kondy, kiedy ja zyskam to jego 1k kondy? albo 1k many kiedy ja zyskam to 1k many? rotfl, przeczytaj post ironki, potem płacz.
skoro epik dla vd daje 10% na krytyka +- to 10-15% byłoby znacznie za dużo, osoba z epikiem i ta umka, mialaby 25% na krytyka? 100lvl vd by niszczyl kazdego...
Cytuj:
- czym szpila w wątrobę będzie różniła się on zatrucia ( choroby która zwiększa zużycie kondy i many ?) Komu by się chciało podnosić 2 umiejętności które maja podobny efekt ?
a po co ludzie rozwijaja meteor,kulke i iskre? przeciez mają podobny efekt...
Cytuj:
Nikt by go w takiej postaci jaka nam zaprezentowałeś nie ulepszał !
spójrz na ankietę, jednak są tacy co są na tak
Cytuj:
Tekst jest skrajnie niedopracowany nie ma tu ani rozpiski ile % , jakie obrażenia itd.
http://www.youtube.com/watch?v=pdMfqiRugxQ - tyle widzisz drzazgi w oku kogoś, w swoim belki nie widzisz, sam miałeś tony błędów ortograficznych w swoim opisie "maga lodu", który był nieczytelny i nie do przyjęcia...
Przykładem tego że umiem rozpisać jest mój poprzedni pomysł, masz tam grafikę, tutaj nie napisałem obrażeń,trudności etc, ze względu na to, że Administracja zrobi to znacznie efektywniej i lepiej, bo i tak będą zmienione te umki w razie wprowadzenia
nie bede rozpętywać flamewara, mów co chcesz, idc, peace
~Kubo