Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowy Quest!!
nowy Quest!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Załącznik: New Quest.png Quest do wzięcia od 40 lvla! D-cd.Słyszałem że wojsko z Utoru czy jak oni się tam nazywają wykonywali eksperymenty tam za karczmą.Pokaże Ci.[Wychodzisz za Dalnagiem,wracacie]Widziałeś?To tam właśnie eksperymentują. G-Dziękuje za informacje. [Wracamy do Emilki] G-To wojsko Utoru! E-Co? G-A tak...[opowiadasz jej co powiedział Ci Dalnag] E-Idź do varhorna. G-Dobrze. [Varhorn] G-Witam Cię generale. V-Witaj.Co Cię do mnie sprowadza? G-Słyszałem że wojsko Utoru coś knuje w Alairze. V-[Varhorn wypluwa wino które pił]Co? G-Znowu tu przysłali wojowników.Jak pan myśli, czy znowu na pana polują? V-Możliwe, ale tym razem może chodzić o podbój Alairu lub Haligardu.Porozmawiaj z Petrem Volsunrem.Mieszka w latarnii Alairskiej obok morza, G-Dobrze, porozmawiam z nim. [Idziemy do Petra] G-Witaj.Słyszałeś, że Utor przedarł się do Alairu? P-Tak, słyszałem.Mam zamiar wysłać kilku ochotników tam, ale przydadzą mi się naramienniki i magiczne rękawice, myśle że po 10 wystarczy. G-Skąd mam wziąć magiczne rękawice i naramienniki? P-Naramienniki możesz zdobyć zabijając Impierialnych rycerzy, a rękawice zdobędziesz u Sarmatyna Davetha. G-Skąd wezme na to pieniądze, dasz mi je? P-Skąd, sam musisz pokryć koszta tych rzeczy!Musisz się czymś przyczynić dla ojczyzny. G-Oczywiście [Zdobyliśmy wszystko i wracamy do petra] G-Mam wszystko. P-Dobrze.Wyśle ochotników.Wróć za godzine, to ochotnicy złożą Ci raport.Nagroda:17000 doświadczenia [Wracamy] (Na ziemii leżą trupy a Petr stoi oparty o ściane) Rozmowa: G-Co się stało? P-Nie wiem.Gdy wróciłem wszyscy byli martwi, ale jeden jeszcze żył.Krzyczał,,fenrisron'', a potem umarł.Myślę, że to wojska Utoru. G-Też tak myślę. P-Znajdź poteżną ekipe i zabij tzw. FENRISRONA. Zabiliśmy fenrisrona i znaleźliśmy mapę. [Wracamy do Petra G-Witaj.Zabiłem Fenrisrona i znalazłem mapę[Pokazujemy mapę Petrowi] P-Niemożliwe! G-Co jest,,niemożliwe''? P-To mapa a tak właściwie plan pałacu w Utorze! G-Niemożliwe! P-A tak!Wiesz co to znaczy? G-Włamiemy się do ich pałacu? P-Nie teraz, żegnaj.Nagroda 25000 doświadczenia i jakiś wisiorek. Quest Połączony z Bossem ,,Fenrisronem'' Ciąg dalszy Q weźmiemy u Petra. 2 Quest narazie niedostępny viewtopic.php?f=121&t=17884&p=119723#p119723 Sorry że 1 część jest w załączniku. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze Ostatnio edytowany przez barnostary, 15 Kwi 2012, o 08:37, edytowano w sumie 1 raz |
14 Kwi 2012, o 14:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Leży fabuła. Standardowy schemat:
-Weź q -Pobiegaj, pogadaj (tu nie ma nawet jakiś wyborów, wszystko jest liniowe :p ) -Zabij złych ludzi/potwora -Odbierz nagrodę. Mógłbyś przynajmniej opisać tego fer coś tam (kto to jest, jak wygląda, czym walczy) Ps. Jakim cudem plan pałacu uthoru znalazł się w Alairu. Trochę to dziwne... Oceniam na 2/10 _________________ dr 120 |
14 Kwi 2012, o 16:06 |
|
Duma Forum!
|
Przyznam się szczerze, że nawet nie czytałam, bo to na pierwszy rzut oka nie nadaje się na quest (jest za krótkie, prędzej jako zlecenie ^^).
|
14 Kwi 2012, o 19:33 |
|
Uczeń Simona
|
A q z hersztem i troche z krzyzem? tez takie q a sa:)
|
18 Kwi 2012, o 17:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |