![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zwierzaki i Chat
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Witam was. Dziś chciałbym zaproponować pomysł na to , że jak naciśniemy na nick gracza to przekierowywuje nas na czat prywatny. Jeśli naciśniemy na nick gracza na czacie to nas przekieruje ale na przykład jeśli widzimy gracza a nie chcemy go wpisywać na priv to wciskamy na jego nazwe w podglądzie i wyskakuje nam czat prywatny. Oto jak by to wyglądało:
![]() Przekierowało by to nas tutaj: ![]() Pomysł nr 2 Jak wszyscy wiemy nowi ciekawscy gracze rządają aby pokazanoim naszego peta, a po prostu sie nie da więc do rzeczy. Klikając w podglądzie gracza ktośinny klika na peta i wyskakuje mu jego exp oto tam gdzie musi kliknąć: ![]() ![]() Myślę że pomogłem ![]() Sharoon S1 _________________ Nick: Azzyll Profesja: Rycerz Server: I Pet: 82 lvl Żmij - Darkling Gildia: Sleepwalkers Level: 115 Ranga w Gildii: Kanclerz Stworzony po to by zabijać. Start Gry: 24.12.2010 - Już 2 lata jestem z wami ![]() |
26 Kwi 2012, o 22:27 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
O ile opcja 1 jest nawet fajna, to w przypadku prośby o "pokazanie peta" chodzi raczej o pokazanie go "w akcji" a nie na podglądzie
![]() _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
27 Kwi 2012, o 00:01 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Obie opcje mi sie podobaja, kto wie, moze kiedys je zobaczymy w grze, choc poki co nie ma ku temu wiekszej potrzeby.
|
27 Kwi 2012, o 05:11 |
![]() |
![]() |
|
Moderator Czatu ![]() Rejestracja: 27 Sie 2010, o 14:43 Posty: 37 Miejscowość: Chorzów Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Isek ![]() |
Pomysły dobre i ułatwiające granie (szczególnie w przypadku przekierowywania), ale jak zapewne była wzmianka na to w innych tematach tak samo będzie tu. Prócz ułatwienia nie wprowadzą nic dlatego Ekipa zajmie się tym dopiero kiedyś jak trochę odetchnie i wprowadzi w mini update czy coś (o ile w ogóle to przejdzie).
_________________ Isek 140 lvl |
27 Kwi 2012, o 06:26 |
![]() |
![]() |
|
Jeśli chcecie coś dodać do pomysłów to proszę mówić
_________________ Nick: Azzyll Profesja: Rycerz Server: I Pet: 82 lvl Żmij - Darkling Gildia: Sleepwalkers Level: 115 Ranga w Gildii: Kanclerz Stworzony po to by zabijać. Start Gry: 24.12.2010 - Już 2 lata jestem z wami ![]() |
28 Kwi 2012, o 16:06 |
![]() |
![]() |
|
Jakoś nie widzę za dużo opini a zależy mi na nich od czerwonych i pomarańczowych nicków
![]() _________________ Nick: Azzyll Profesja: Rycerz Server: I Pet: 82 lvl Żmij - Darkling Gildia: Sleepwalkers Level: 115 Ranga w Gildii: Kanclerz Stworzony po to by zabijać. Start Gry: 24.12.2010 - Już 2 lata jestem z wami ![]() |
3 Maj 2012, o 16:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 3 Maj 2012, o 12:35 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Mi się podobają wszystkie opcje
|
4 Maj 2012, o 08:05 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |