Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Śmierć
Śmierć
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
Mam pomysł, aby do gry wprowadzić ,,Pominięcia śmierci''.Chodziłoby o to, że masz np.30 lvl barba.Atakuje Cię 89 sheed.Jakie masz szanse?Pump sie nie pojawi bo sheed musiałby miec lvl przynajmniej 91(30% różnicy lvl).W takim przypadku chciałbym,żeby wprowadzili ,,pominięcie śmierci''.Nie byłoby wtedy trzeba wybierać kart i tracić expa.Niektórzy napiszą, że i tak śmierć bierze mniej wszystkiego po PvP.Ale czasmi brakuje nam 2k expa do nowego lvl a po PvP tracimy np. 13k expa.,,Pominięcie śmierci''byłoby gdyby różnica lvl byłaby większa o 25 lvl ale nie po tym jak róznica lvl przekraczają 30%(bo wtedy pojawia się pump).
Dziekuję. Matyasek S4 _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze Ostatnio edytowany przez barnostary, 11 Maj 2012, o 15:10, edytowano w sumie 1 raz |
|
11 Maj 2012, o 15:02 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Mar 2012, o 18:14 Posty: 43 Miejscowość: Bździszewo Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Może byc.
Mnie taka sytuacja spotkala kilka razy 68lvl mnie zaatakowal 2x i nic a tylko deda zaliczyłem. _________________ Zygfryddo Mag Voodoo 31 poziom Swiat 1. Ostatnio edytowany przez Azot, 11 Maj 2012, o 15:13, edytowano w sumie 1 raz |
|
11 Maj 2012, o 15:08 |
|
|
Uczeń Heremona
|
I jak byś pomijał tej śmierci? God mode? 100% odp? 1000 PA?
Bez sensu, pvp to część gry, i nie zawsze wszystko zyskasz, czasem mozesz tez coś stracić. |
|
11 Maj 2012, o 15:11 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
TheDaQ napisał(a): I jak byś pomijał tej śmierci? God mode? 100% odp? 1000 PA? Bez sensu, pvp to część gry, i nie zawsze wszystko zyskasz, czasem mozesz tez coś stracić. Ale to pprzesada żeby mnie bił lvl o 50 lvl większy,nie? _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
|
11 Maj 2012, o 15:13 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Matura z matematyki kiedy była, we wtorek? Szkoda że na nią nie poszedłeś.
Przy lvl jakie podałeś, jak najbardziej istnieje szanse na pumpa. Kara też nie jest przesadnie wysoka; mając 24 lvl postać miałem 1k expa za piątkę szkieletów czy 2k za trójkę upadłych. Można szybko nadrobić, na każdym możliwym lvl. |
|
11 Maj 2012, o 15:19 |
|
|
Duma Forum!
|
Zapomnijcie, takie coś w życiu nie wejdzie
|
|
11 Maj 2012, o 15:57 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |