Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana w regulaminie czatu - Transakcje kontami!!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Walczący z drzewcami
|
W związku z wprowadzeniem zakazu transakcji kontami proponuje tez dodać zakaz pisania ofert kupna/sprzedaży/zasiadania na wszystkich czatach w tym handlowym. Za taką ofertę powinien być warn za recydywę knebel choć kary mnie mniej obchodzą jakie będą byle żeby było mniej tych ofert.
Naprawdę irytujące jest czytanie takich ofert a jak nie wytrzymałem i na najbardziej durną ofertę kupna odpowiedziałem podobnie durnie i dostałem warn oczywiście sprawiedliwego bo nie powinienem odpowiadać na to zwłaszcza bezpośrednio na handlowym ale uważam ze takie oferty nie powinny się pojawiać zwłaszcza gdzie taka transakcja jest zakazana. I proszę nie pisać że jak się nie podobno to nie czytaj takich ofert bo chcąc nie chcąc jak chce się handlować trzeba przynajmniej zacząć czytać każda ofertę. _________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
|
11 Maj 2012, o 20:03 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |