![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe budynki gildiowe
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 19 Lis 2010, o 23:14 Posty: 173 Miejscowość: Kabaty Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 43 razy ![]() |
Podpiszę sie pod tym co dopisał Szymdaro, a w szczególności 3ka
Jeśli byłbym w gildii w której ktoś chciałby mi sprzedać eq dla mnie, to wybacz ale współczuje ci gildyjnych kolegów, gildie chyba miały na celu stworzenie wspólnot, które razem odkrywaja swiat chodza na bossy i takie tam i dzielą sie łupami Arena starczy jedna w trentis teleport jestes w trentis i sie orasz z kolega zaden problem Magazyn a po co kolejny budynek skoro i tak magazyn aktualny nie ma ograczien? (nie wiem nie widziałem maxa, w mojej glidii wydaje sie na biezaco ![]() _________________ Lex retro non agit, chyba ze w taernie ![]() |
9 Maj 2012, o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
AdiQ napisał(a): No, w sumie można by było :] Albo walki pet vs pet. To było by nie realne, albo loteria(dwa takie same pety na podobnych lvl) , albo masakra(na przykład jeden pet 10 lvl więcej ma- mówie o podobnych petach, czyli bijących tymi samymi sferami, bo motylek i tak by dednął vs Jaguar :] ) |
12 Maj 2012, o 17:25 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Dla mnie fajny pomysl.
_________________ MO-48lvl S4-rośnie Gildia: Roten BarkKomu pomogłem niech da kufelka. ![]() |
13 Maj 2012, o 18:10 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor ![]() |
wedlug mnie 2 i 3 odpada zbendny bajer 1 zmiast magazynu czy spichleza nie lepiej by bylo wprowadzic budynek dajcy jedonka dal petow gildinych ?
|
16 Maj 2012, o 08:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |