![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Awans na wyższy Lvl
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 11 Maj 2012, o 09:52 Posty: 31 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 20 razy ![]() |
"A jak by to miało wyglądać w walce.
Wbijasz lv w walce i w walce ładuje do fula czy po ?" no wiadome że po walce :] wkoncu po wygranej walce dostajesz expa a nie przed nia czy tam w jej trakcie ![]() |
11 Maj 2012, o 20:33 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Pomysł dobry ,ale nie naglący . Widać ,że zaczerpnięty z wielu gier
![]() _________________ Bruise s3 lvl: 49 ![]() BruiseŁuk s3 lvl :47 ![]() |
12 Maj 2012, o 15:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Ha, nie prawda
![]() Lvl wbijasz kiedy naciśniesz zegar(gra wie że zabiłeś all mobki) i już exp dochodzi , potem animacja tylko ![]() Wiem że tak jest bo gdy biłem grupke bandytów(brakowało mi 100 expa do lvl up) i to był 40 lvl to po kliknięciu zegara dostałem wiadomość że wbiłem 40 lvl i dostałem 25 platy(mało troche jak na 40 lvl ![]() |
13 Maj 2012, o 19:58 |
|
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 12 Maj 2012, o 21:18 Posty: 23 Miejscowość: Vodevil Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy ![]() |
Jak dla mnie to bez różnicy, w trakcie 'dłuższego' odpoczynku przeglądam sobie fb i tylko co jakiś czas patrze czy mam full, więc nie ma z tym problemu
![]() ![]() _________________ Now your nightmare comes to life.... |
13 Maj 2012, o 20:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor ![]() |
dokladnie dobry pomysl ale dal malych ewli potem to juz bez roznicy jest
|
16 Maj 2012, o 08:45 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Jak dla mnie to pomysł fajny.
Przyda się dla małych leveli. Dla większych już to kasy nie żałują kasy i poty piją odrazu. Ale też wielką tragedią nie jest poczekać trochę aż odnowi się życie przy odp. |
16 Maj 2012, o 16:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |