Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
chat gildijny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
mało się o tym mówi... Ale co wy na to żeby kanclerz/e i stratedzy na chacie gildijnym mieli funkcje moda i czerw kolor żeby sie wyroznił
_________________ Lvl:132 Na |
3 Maj 2012, o 22:38 |
|
Uczeń Heremona
|
Kolegów chcesz z czatu wywalać?
Nie przejdzie - Są juz widoczne ranki obok nicku. |
3 Maj 2012, o 22:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
haha... Bez kickowi banow tylkoucichy za niekuluralne zachowanie żeby były.. Wiem ale jak kancler cjce cos waznego napisac ainni gadaja to mał kto to przeczyta akolor by sie przydał
Sry za błedy pisze z fona? _________________ Lvl:132 Na |
4 Maj 2012, o 08:59 |
|
Chodząca legenda
|
Wtedy piszesz z capsem albo jakoś inaczej to podkreślasz np: *** coś tam coś tam ***.
Ja nigdy nie mam z tym problemu w swojej gildii. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
4 Maj 2012, o 09:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Rangi w zupełnością wystarczają ; D
_________________ ---------------------------------------------- Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia... http://screenshot.sh/mFtSsroR8ajRN |
4 Maj 2012, o 21:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Sty 2012, o 12:22 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ważne informacje mozna pisac na tablicy lub na forum gildi. W danym czasie gdy piszesz informacje na czacie nie wszyscy moga ja zobaczyc bo ich nie ma w tym czasie online.
_________________ DOOD ~vd~s1~lvl 49 |
5 Maj 2012, o 12:29 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Taaa , wyobrażam sobie co by się u mnie działo ...
/ban , /knebel , /ban , / ban /knebel , /knebel , /kick , /jail non-sens |
6 Maj 2012, o 01:42 |
|
Duma Forum!
|
Swego czasu myslelismy na ten temat, ale po co takie cos gildiom, dla poczucia wladzy? pobawia sie troche, porobia sobie psikusy, moze co niektorzy sie pokloca o to i to wsio. Jak ktos z gildii zachowuje sie niestosownie, to powazna rozmowa z nim, albo kop w cztery litery i wypad z gildii. Nie ma tu kilkuset osobowych gildii wiec dobranie w miare zgranego skladu o odpowiednich cechach i zapanowanie nad nimi nie powinno byc na tyle trudne, by dostarczac takie narzedzia.
|
6 Maj 2012, o 02:13 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2012, o 22:59 Posty: 57 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DarkVentus Serwer: Tolnor |
jak to mowiam gm maj zawsze racie praktycznie
|
16 Maj 2012, o 22:07 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |