Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
HMMM pewna zmiana!!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 26 Maj 2012, o 15:33 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jezu kto wymyślił takie gówno!!!
30 ataków żeby unikał potworek no chyba was ciach dziewczynki!!! ciach weźcie pomyślcie bo to jest bez sensu do ciach taki koleś [mój kolega] na 21 lv dednął z 1 łowcą a miał pełne PŻ i mane i przegrał !!!! I o co tu ciach chodzi jak ciach to możliwe ja ciach ogarnijcie sie!!! Ciachamy |
26 Maj 2012, o 15:37 |
|
Chodząca legenda
|
Przepraszam, ale o czym ty mówisz?
|
26 Maj 2012, o 15:42 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Też tak mam że ja często na 50 Coś % nie trafiam kilka lub kilkanaście razy z rzędu, a Koleś lub Mob trafia na kilka lub kilkanaście % na luzie.
I to właśnie wkurza bo już jakieś 10-15razy padłem przez takie coś... _________________ (s3) Firevil Mo Nie rozwija się (s3) Drutmen Drut Zacząłem Niedawno (s3) Desperadors Ryc Na turnieje |
26 Maj 2012, o 16:32 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wracaj do podstawówki i poucz się o procentach. Chociaż teoria o tym że admini siedzą sobie w swojej bazie i każą potworkom unikać waszych ataków, czerpiąc przy tym dziką satysfakcje też jest możliwa.
_________________ dr 120 |
26 Maj 2012, o 18:02 |
|
Współpracownik Gnarla
|
moim zdaniem jak mam 50% znaczy ze co 2 cios wejdzie a nie co 10 , wiec % zle dzialaja
|
26 Maj 2012, o 18:06 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Grałem barba i mialem dużo zreki ale i tak co 3 udeżenie trafiałem na wilkach
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
26 Maj 2012, o 18:28 |
|
Chodząca legenda
|
Jak masz 50% znaczy że masz 50% na wejście a nie że co 2 ci wejdzie.
Może ci wejść 10 razy pod rząd na 50% a może ani razu. |
26 Maj 2012, o 18:40 |
|
Uczeń Heremona
|
Proszę państwa, sprawa jest poważna i takich rzeczy nie możemy tolerować.
Nie może być tak, że zamiast trafiać w moba on się uchyla, chociaż mamy na to 60, 70 czy więcej procent, ponieważ to przeczy logice. W świetle powyższych wpisów ludzi, którzy niewątpliwie znają się na procentach (bo promile to opanowali w przedszkolu) hipoteza Lehmara wydaje się być słuszna. Proponuję powołać specjalną komisję do zbadania tej sprawy, winnych przykładnie ukarać (najlepiej spalić na stosie, ród wygnać i przekląć do 13go pokolenia), rzekomą bazę skąd jest koordynowana cała ta akcja zrównać z ziemią, następnie zaorać i posypać solą, a i NAJWAŻNIEJSZE: wprowadzić zasadę, że jeśli mamy więcej niż 50% szansę na trafienie trafiamy ZAWSZE (ofc nie tyczy się to mobów). Po co wyjaśniać komuś na czym polega prawdopodobieństwo wyrażone w procentach, skoro można to rozwiązać w sposób łatwy i szybki. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
26 Maj 2012, o 18:47 |
|
Chodząca legenda
|
W teorii wpierw uczymy się mówić/pisać po tym liczyć. Autor jeszcze nie umie pisać więc to nie dziwne że liczyć nie umie...
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
26 Maj 2012, o 19:14 |
|
Pogromca Valdaroga
|
oki, już może wystarczy... autorowi polecam szukajkę na forum oraz komendy /stats oraz /statsd na czacie w grze. zamykam.
|
27 Maj 2012, o 04:34 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |