Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysl odnosnie zamku
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Hmn ostatnio duzo czasu spedzam w zamku i doszedłem do wniosku ze większość ludzi ( między innymi ja ) bije najwyzej 2/3 grupki i idzie odpoczać . Co myslicie o tym aby z mobow w zamku zaczely dropic potki ?
_________________ Barba s2 |
|
27 Maj 2012, o 12:23 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie!
Dlaczego? bo wtedy za szybko będą expić bijąc więcej grupek na tych potkach a życie to nie bajka po za tym potki masz ze szkieletów więc chcesz mieć potki bij szkielety. |
|
27 Maj 2012, o 12:35 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł zły. Jest odpoczynek na wejściu i na klapie więc drop potek uważam za zbędny. W grupie z druidem można bić nawet 6 grupek bez odpoczynku. A jeśli chodzi o potki to ... ze szkieletów dropią
|
|
27 Maj 2012, o 12:36 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
takie coś raczej nie przejdzie, eksp na zamku i bez tego jest już bardzo opłacalny.
|
|
27 Maj 2012, o 13:40 |
|
|
Uczeń Simona
|
W podzamczu lata dużo szkieletów magów, zabij ich i będziesz miał poty ja tak nie raz robiłem
_________________ Seq-66Druid |
|
27 Maj 2012, o 16:59 |
|
|
Duma Forum!
|
Jesli chcesz wiecej potek, to musisz je kupic, lub wyprodukowac, tu masz napisane co i jak http://www.wiki.taern.pl/index.php/Miks ... y_/_Wywary
|
|
27 Maj 2012, o 17:03 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mystheria napisał(a): Jesli chcesz wiecej potek, to musisz je kupic, lub wyprodukowac, tu masz napisane co i jak http://www.wiki.taern.pl/index.php/Miks ... y_/_Wywary Dokładnie zamykam. |
|
27 Maj 2012, o 18:58 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |