Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ulepszenie Sheeda
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mam taki pomysł żeby w latającym kolanie podnieść krwawienie bo tak jak ja mam na 6 to na ichim zabiera mu 50 jak raz go trafie to moze tak podnieść o 130% tak jak bylo kiedyś jak kolanko zabierało dużo Pż.
PS. Wiem że tego nie sprecyzowałem ale chyba każdy sie połapie co i jak:) Nie wiedziałem gdzie napisac napisałem tu:) _________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
28 Maj 2012, o 17:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
To ja chce podnieś obrażenia z piachu w oczy u łucznika, bo w końcu nawet 100% nie przekraczają a taki barba to za 320% wali i to nie fair z
Jeśli lepiej przyjrzysz się swojej postaci to zrozumiesz jaką właśnie głupotę napisałeś :p _________________ dr 120 |
28 Maj 2012, o 18:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie głupotę ty taka prawda kiedyś po 400 z krwawienia zabierało jeśli nie miałeś sheeda na wyszszym lvl to raczej nie wiesz:P
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
28 Maj 2012, o 19:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
to nie jest poradnik. kolano zostało specjalnie osłabione, bo wtedy sheed nie nosił kastetów (jego docelowej broni).
piszesz o sheedzie na "wyższym" poziomie, a jako przykład dajesz ichtiona? wychodzi na to, że niezłe mniemanie masz o sobie. sheed ma inne potężne ataki. i to je proponuje rozwijać. zamykam i przenoszę. |
29 Maj 2012, o 01:16 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |