Strona 3 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana koloru czcionki po zdobyciu Rara...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Oczywiście ze było by lepiej od razu z możliwościowa najechania i zobaczenia co to jest ale ten pomysł był taki żeby go łatwo zrobić a jakby wyskoczyli z miniaturkami od razu byłby lament ze za dużo roboty z tym (zastawiam się czemu ludzie narzekają ze za dużo roboty z tym jak oni tego nie robią)
_________________ "Warto mieć marzenia" tylko jaka to wartość jak się nic z tego nie ma?? |
31 Maj 2012, o 18:39 |
|
Administrator
|
Dlatego, że ja zawsze wszystkich przeganiam z pomysłami na niezbyt przydatne bajery, które wymagają dużo pracy Najlepsze pomysły to takie, które są proste do wprowadzenia a oferują znaczne korzyści. Ale dodanie miniaturek akurat powinno być dość proste.
|
31 Maj 2012, o 18:47 |
|
Chodząca legenda
|
Przyzwyczaiłem się już do samych napisów, nie wiem jak sprawdzą się miniaturki Jakoś nie wydaje mi się to dobre rozwiązanie, może gdybym to widział zmieniłbym zdanie
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
31 Maj 2012, o 20:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Maj 2012, o 01:35 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
O miniaturkach tez myślałem , ale po co zaśmiecać serwer dodatkową grafiką
|
2 Cze 2012, o 15:24 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Maj 2012, o 01:35 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Zaproponowałem to dlatego ,bo myślę że nie jest to żaden kłopot aby to wprowadzić.Nie potrzeba wielu zmian w samym kodzie gry i nie wpłynie to na samą grę.Tylko ją trochę upiększy.
Pozdrawiam TaernoManiaków ... |
2 Cze 2012, o 15:31 |
|
Uczeń Simona
|
To taki dodatkowy bajerek, który pewnie nic nie zmieni w grze, chyba każdy jest w stanie zauważyć, że dostał coś innego niż złom, więc mnie osobiście ta zmiana by nie ruszyła. Poza tym przyzwyczaiłam się do tego fajnego uczucia, gdy widzę coś w cudzysłowie. Każdy od razu pogratuluje jeszcze zanim sam zauważysz co się stało, nie ma co majstrować chyba że twórcom zajęłoby to załóżmy 5 minut
Miniaturki... no cóż podobnie jak kolorystyka, ważne jest to, że masz tego rara. Ale co tam ^^ Niemniej jest to coś nowego + _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
2 Cze 2012, o 16:49 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |