Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ranking
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.Chciałbym przedstawić pomysł na który wpadłem przypadkowo. Otóż wyglądało by to tak że w rankingu można by było sobię popatrzeć na innych graczy. Wyglądało by to tak.
Po wciśnięciu na daną postać Wyskakiwało by nam okno z danym graczem http://screenshooter.net/3889078/bucpxew Następnie: http://screenshooter.net/3889078/mmdgrfa Oczywiście to tylko propozycja W dużej mierze pomogło by to w szukaniu nowych członków do gildii . I tak wogóle to Noobki mogły by z ciekawości popatrzeć na jakieś 80lvle . Co wy na to??? _________________ 'Just look at the flowers' |
3 Cze 2012, o 20:43 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie. Niekoniecznie chcę upubliczniać swoje statystyki i chyba nie jestem tu wyjątkiem.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
3 Cze 2012, o 21:03 |
|
Chodząca legenda
|
Też przeciw, ranking się często odświeża i zmienia power graczy, przez co zmieniają się ich staty jeszcze częściej. I popieram Kalipsis, staty to każdego osobista sprawa, niekoniecznie chce się ją upubliczniać, chociaż i tak pewnie połowa może je oszacować
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
3 Cze 2012, o 21:26 |
|
Pogromca Valdaroga
|
nie ma szans. może jeszcze jego maila i hasło w statystykach?
zamykam. |
3 Cze 2012, o 22:33 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |