Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Imperialne miasto i nowy boss:Kalkar
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam.Mam pewnien pomysł związany z krainami.Myślę,żeby za Południowym Alarilem znajdował się Centralny Alaril, ale dokładniej Imperialne Miasto. wstęp do niego byłby od 30lvl, po wykonaniu Q ,,Pokojowe zamiary'' Byłyby w mieście takie rzeczy:
-sklep zaopatrujący postaci od 28lvl we wszystkie części eq, -więzienie imperialnych(byłoby potrzebne w paru Q które mogłyby być stworzone po tej mapie,a także do tego co więzienie w Trentis), -podziemne Imperialne miasto(na dokładną nazwę nie mam pomysłu ale może GM coś wymyśli ), byłyby tam 3 wejścia: 1) do karczmy Imperialnej,2)do pokoju Rady Wojennej,3) do nowego NPC Tiluga, który by nas wziął do instancji Kalkara(nowego bossa, który by był w instancji pod Miastem.Byłby z 2 walgarami(25lvl) a sam Kalkar miałby 35lvl.Jego staty:hp:3,5k,mana:1k,konda 1k Rary z niego to by były: Kalkurus-laska od 30lvl,Kalkikus-tarcza od 29lvl,Kalkorporis-płaszcz od 31lvl,Walgare zaś miały by po: 900hp,,500 many i 500 kondy.Po reszcie instancji byłyby już tylko to,co zechce GM . A tearz wracając do miasta, byłby w nim także depozyt. Od tej krainy szłoby się do: Lasu Imperialnych(tam były dziki,wściekłe dziki itd.) Północnego Alaril(mapa dla leveli 50+), Zamek Imperialnych(w nim tacy rywale jak: Nawiedzony Imperialny itp.) W Mieście Imperialnych byłaby jeszcze siedziba imperatora(w wieży w mieście). Na dziedzincu w mieście zaś, mogły być także turnieje(przykładowo na arenie jest turniej 20-35,to tu może być 36-49). Podoba się? Proszę komentować! _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
7 Cze 2012, o 14:36 |
|
Uczeń Simona
|
pomysł mi sie zbytnio nie podoba w skali od 0 do 10 bym dal 5 a czemu?
- bossy za mało hp zeby coś z tego było a nie nowy ichition, - a questy oczywiscie najlepwij pozostawić GM'om a co mi sie podoba? -zamek imperialnych, - nowa mapka |
7 Cze 2012, o 18:58 |
|
Walczący z drzewcami
|
Za słabo opisane, nowa kraina to nie coś co można opisać w 10 zdaniach.
Poza tym: viewtopic.php?f=121&t=18511 _________________ dr 120 |
7 Cze 2012, o 19:44 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A mi sie tam podoba nawet fajne ale chyba narazie robią ważniejsze rzeczy .
_________________ Barba s2 |
7 Cze 2012, o 19:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Lehmar napisał(a): Za słabo opisane, nowa kraina to nie coś co można opisać w 10 zdaniach. Poza tym: viewtopic.php?f=121&t=18511 Tutaj się w 100% zgodzę _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
7 Cze 2012, o 23:35 |
|
Pogromca Valdaroga
|
gdybyś czytał forum, wiedziałbyś że nad rozbudową alaril trwają właśnie prace i wszystko jest już w 100% zaprojektowane... zamykam.
|
8 Cze 2012, o 01:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |