Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Questowe pety!
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Mam taki pomysł, żeby zrobić Kilka nowych NPC, u których będzie można zrobić questy na Questowe Pety, które nie będą słabsze od petów gildiowych.
Za poziom petów i ich siłę będzie odpowiadała trudność quest i poziom od jakiego mozna go wykonać. Po wykonaniu questa będzie można odbierać te pety jak z gildi! Żeby nie było tak łatwo można by zrobić tak żeby te questy wykonywało się dniami/tygodniami/miesiącami i były naprawdę trudne w zależności od peta questowego. |
|
9 Cze 2012, o 16:08 |
|
|
Uczeń Simona
|
Opisz coś więcej jakby wyglądały pety, jak by walczyły, jakie by miały umiejętności, od jakich lvlów, jakby wyglądał taki quest, rozwiń pomysł jeżeli to można nazwać pomysłem.
Ps. prosiłbym o przeniesienie tematu do: Pomysły i propozycje>> gra _________________ KUbaFCA s3 druid 56lvl wciąż rośnie full eq (brak vaekanów) Gotikologio shed 26lvl |
|
9 Cze 2012, o 16:31 |
|
|
Uczeń Simona
|
I co, za te pety nie będzie trzeba nic płacić? I miałbyś tego peta na zawsze?
Do mnie to nie przemawia. Jednym z plusów gildii jest to, że możesz mieć wyjątkowego peta ale i tak musisz za niego dużo płacić. Jeśli miałbyś takiego z questa i to w dodatku za free to nikt nie widziałby sensu w tworzeniu klatek i kupowaniu za ogromną sumę zwierzaka. Można by dodać nowego peta, na wyższy lvl niż ogary ale moim zdaniem darmowy nie przejdzie. Bez względu na to jak długi i trudny byłby quest. _________________ Serpentsya [S4] - 70lvl (druidka) Nymfetamina [S4] - 29lvl (barba) |
|
9 Cze 2012, o 18:26 |
|
|
Uczeń Simona
|
Kto mówił ze wykonanie questa nie wiąże się z żadnymi kosztami.
A dotego można zrobić tak jak mówisz ze po wykonaniu questa ma się dostęp do nowych petów zamiast ogara, które niestety nie będą darmowe Ostatnio edytowany przez Azhure, 9 Cze 2012, o 18:46, edytowano w sumie 1 raz |
|
9 Cze 2012, o 18:27 |
|
|
Uczeń Simona
|
Azhure "kto kogoś przezywa ten sie sam tak nazywa" ten pomysl jest do kitu co masz mniec za zrobiony Q zarabistego peta?! to wlasnie jest "PAZERNOTA (Gorzej niż Polski rząd)"
|
|
9 Cze 2012, o 18:37 |
|
|
Uczeń Simona
|
hehe pazernoto hehehe
|
|
9 Cze 2012, o 18:39 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Zupelnie sie zgadzam z Serpentsya.
Dokladnie jak to ktos juz powiedzial : Dodac peta np. na 40 lvl cos lepsze niz ogar i bedzie naprawde dobrze. Np. Jakis unikatowy komar , czy szczurek. |
|
9 Cze 2012, o 18:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Azhure po prostu nie może znaleźć gildii, a raczej żadna gildia go nie chce. I wydaje mi się, że to jest główny powód powstania tego tematu.
_________________ Aragorn Pierwszy 140lvl Rycerz na S5 Psujeczka 106lvl Plox http://screenshooter.net/102684217/dkuworssm http://screenshooter.net/102684217/dlpjnssny Brzydalek 83lvl Tłuk MatasQ 67lvl Sheed s5 Kuleczka 66lvl AquaEra Gildia Rest in Peace |
|
9 Cze 2012, o 19:03 |
|
|
Uczeń Simona
|
Mogę bez problemu nawet koleś z twojej gildi pytał się mnie czy nie chce dołączyć
ZAMYKAM słuszna decyzja, pomogę zamknąć... a na przyszłość proszę zakładać tematy we właściwych działach - ironka |
|
9 Cze 2012, o 19:06 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |