Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa częśc eq-bransoletka
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam.Mam pomysł na stworzenie nowej częsci eq(tej pustej pod peleryną).Byłaby to bransoleta.Można by kupić je u kowala Woberga,Zohara lub Borghildy.Miały by rózne staty,a najmniejszy lvl na nią byłby 15.Potem mogłyby być bransolety rary,ale to później
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
20 Cze 2012, o 19:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
było tyle fajnych, oryginalnych, dokładnie rozpisanych pomysłów na to puste miejsce w eq, że ten temat mam ochotę po prostu z miejsca zamknąć... ale oki, poczekajmy na komentarze ^^
|
20 Cze 2012, o 19:43 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Mar 2012, o 17:16 Posty: 23 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
A mi tam się podoba Ale co kto lubi.
|
20 Cze 2012, o 19:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ironka ma racje, było tyle tych pomysłów. Ja to dałbym tam jakiś artefakt czy cóś
|
20 Cze 2012, o 20:05 |
|
Uczeń Simona
|
Ja bym proponowal talizman
|
20 Cze 2012, o 20:15 |
|
Zabójca Tilsai
|
a ja proponuje zamknąć temat
a ja się z Twoją propozycją zgodzę. Niestety zawiedliście Ironkę 3siu. _________________ We are all the same, players in the game. |
20 Cze 2012, o 20:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |