Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wojna NPC-czyli pomysł na event
Wojna NPC-czyli pomysł na event
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Witam mam pomysł na event chodzi o to żeby nie którzy NPC stali sie mobkami np: 5grupowa druzyna bedzie mogła zaatakować Turvilla albo kowala z m1(wyglądał by jak łysy ale z bicepsami,większy i postarzały proszę o komentarze
|
|
26 Cze 2012, o 16:15 |
|
|
Duma Forum!
|
Niby da sie zrobic, ale tak wezwani NPC w wygladzie w ogole nie przypominaja oryginalow, a domalowywanie kazdego to za duzo roboty.
|
|
26 Cze 2012, o 20:55 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Czy tylko ja wybrałem opcje przeciw w ankiecie zanim przeczytałem treść? :p
Nie za bardzo rozumiem, po co takie coś? Jakich npc masz na myśli? Jakie mieli by staty? Czy do eventu była by fabuła? Jakie były by przedziały lvl? Co gracz by zyskiwał na tym? Mogę tak jeszcze długo :p Kolejna luźno rzucona sugestia napisana w mniej niż minute. Szkoda bo tytuł brzmiał zachęcająco. _________________ dr 120 |
|
26 Cze 2012, o 23:18 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Propozycja na event mało rozwinięta niewiadomo ile hp maja mieć itd i Mystheria ma racje
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
|
27 Cze 2012, o 07:21 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 70 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |