![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowy budynek gildyjny
nowy budynek gildyjny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Kopalnię rarów i epików ! I do tego żeby od razu epiki i psychorary były wyexpione !
_________________ BloodlineMage s2 86 mo OFF UndeadMage s4 121 mo OFF UndeadPonyH Ostlor 123 łucznik Undi EU 62 druid OFF Undiii Ostlor 40 Ryc |
27 Cze 2012, o 14:51 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Mi się wydaje że ograniczoną ilość miejsc admini dali nie bez powodu. Kolejny genialny pomysł
![]() _________________ dr 120 |
27 Cze 2012, o 15:31 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 27 Lis 2011, o 01:14 Posty: 145 Miejscowość: Włocławek Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: Shunx ![]() |
Co mi na myśl przyjdzie to napisze moze przejdzie ten pomysł i tyle a wy to od razu jakies głupie odpowiedzi piszecie
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
27 Cze 2012, o 15:34 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
a może tylko posty nabijasz nieprzemyślanymi pomysłami
_________________ Drutes [s3] 76 lvl ciągle rośnie |
27 Cze 2012, o 15:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Cytuj: Co mi na myśl przyjdzie to napisze Właśnie w tym problem. _________________ dr 120 |
27 Cze 2012, o 15:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nazgull napisał(a): To może kopalnię złota i platyny żeby nie zbierać i nie kupować... TAK!!! dlaczego ten temat jeszcze nie jest zamknięty to ja nie wiem... już naprawiam. |
27 Cze 2012, o 16:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |