Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na nowy quest!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Folky, Na poprawianie w tym wszystkich błędów, gramatycznych, językowych ortograficznych i cholera wie jeszcze jakich nikomu nie starczy sił ^^. Ja się tylko fabuły czepiłem :d
@Orthal Ależ mam wymyślony lepszy quest, nawet kilka, mogę Ci jeden nawet wysłać jeśli zechcesz. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 Ostatnio edytowany przez Indywiduum, 8 Cze 2012, o 00:25, edytowano w sumie 1 raz |
3 Cze 2012, o 16:37 |
|
|
Tworząc dialogi popelniles ogromny błąd: zawsze gracz zaczyna rozmowę o q( chyba że czytasz to na górze )
|
3 Cze 2012, o 18:45 |
|
Uczeń Simona
|
testerze ktory mnie poprawiłeś specjalnie dla ciebie dedykuje słowa "wymyśl lepszy Quest"
|
7 Cze 2012, o 19:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Tymi 3 słowami nie możesz usprawiedliwiać swojej kiepskiej pracy, nawet nie próbujesz bronić swojego pomysłu, ciągle tylko ta sama formułka...
A jeśli już tak bardzo o to prosisz to mogę ci na PW wysłać opis zadania "lepszy" od twojego :p _________________ dr 120 |
7 Cze 2012, o 19:48 |
|
|
Żeby tak do "Wiewióra" napisać - grasz na s3 masz deda
|
8 Cze 2012, o 10:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Cze 2012, o 07:21 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
hm... moglby byc taki q ze dla kazdej profy bylby inny tylko nie wiem jaki ale ze osobno MO,ryc, drut itp
tylko jaki q :/ |
8 Cze 2012, o 11:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lehmar napisał(a): To jest genialna parodia albo słabe zadanie, sam nie wiem... Napisz kiedyś coś, a nie tylko krytykujesz. A może się boisz napisać, żeby inna osoba podobna do cb napisała że pomysł do bani! _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
11 Lip 2012, o 21:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ale żeś odkopał
Nie ma osób podobnych do mnie, ja jestem jedyny wyjątkowy Ale jak już mówiłem, jak tak bardzo tego pragniesz to mogę ci na PW wysłać jak wygląda prawdziwe zadanie. _________________ dr 120 |
11 Lip 2012, o 22:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
nie ma mowy żeby przeszło
11 Lip 2012, o 22:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mam pytanie do autora, czytasz dialogi w qestach? Tak? Porównaj ich fabułę do fabuły twojego "qestu" i zadaj sobie pytanie - czy to ma szanse wejść w życie? Pisząc qest dialogi powinny być trochę bardziej rozwinięte niż:
"G: dobra to co mam robić? A:zdobyć substancje. G: a gdzie ona jest?" to i tak nic nie da. zamykam, a naszego górnika nagradzam. 3siu. _________________ Sypię piaskiem, okazjonalnie wystrzelę coś z łuku. |
11 Lip 2012, o 23:25 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |