Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł... A pet to "pies" ?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
|
Hejo All .
Tak sobie pomyślałem : -My sobie zakładamy zbroje , "koraliki" , " pierścionki" ... A pety ? Dlaczego by nie stworzyć zbroi dla peta ,obroży chroniącej przed urokami/ogniem/zimnem itp .Tu już nie chodzi o broń bo mają ..no wystarczającą ,ale o ochronę przed obrażeniami . Takie sobie luźne rozmyślania .... co Wy o tym myślicie? |
|
20 Wrz 2012, o 12:18 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Nie... Wyobrażasz sobie psa 100lvl, który ma 3,7k hp i jeszcze go w resy ubierasz? Zdecydowanie na nie...
Była już masa tematów, nie ma szans. _________________ MahonneLuk - s3 MahoneDruid - s3 MahonneVD - s3 |
|
20 Wrz 2012, o 12:24 |
|
|
|
Mahonne napisał(a): ... Wyobrażasz sobie psa 100lvl, który ma 3,7k hp .... Ooooo taaaak wyobrażam sobie ... Hmm niewiele takich piesków jest . Takim tokiem myślenia to dajmy wszystkim graczom jeden typ zbroi dla Magów i jeden dla Fizoli ... Wyobrażam sobie też 50 lvl "zraroitemkowy" jak bierze z marszu 20-30 lvl Więc pomysł nie jest taki "do archiwum" . Pomijając fakt ,że takie eq dla peta mogłoby być dostępne tylko za platynę ( bez możliwości dropienia ) |
|
20 Wrz 2012, o 12:37 |
|
|
Uczeń Simona
|
Cytuj: Więc pomysł nie jest taki "do archiwum" . Pomijając fakt ,że takie eq dla peta mogłoby być dostępne tylko za platynę ( bez możliwości dropienia ) W tym wypadku gra faworyzowałaby graczy,którzy wydają realne pieniądze ... Nie przejdzie... Masa była takich pomysłów,na przyszłość używaj ,,szukajki" i nie zaśmiecaj forum takimi tematami _________________ Gram ,,4fun"... Rycerz s3,spamer,nup,wielbiciel erpegów, i bijatyk typu ,,pancz,pancz,pancz-pancz,kik,pancz" Wróciłem Pomogłem? Kliknij kufelek przy mojej wiadomości. >>>Znany jako Advocate s3<<< |
|
20 Wrz 2012, o 12:39 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
takich tematow bylo duzooo. użyj szukaj...
a po 2. pet byl by za silny z takim czyms... nie przejdzie. _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
|
20 Wrz 2012, o 13:41 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Ja proponuje opcje szukaj.
zamykam. |
|
20 Wrz 2012, o 15:57 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |