Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bankier
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Moją propozycją jest dodanie bankiera w Trentis i Kemenak. Ten w trentis stał by koło areny,a ten w Kemenak obok sklepu koldzicy. Ale jakie usługi dawał by ten NPC? Juz mówię:
Raz w tygodniu można by u niego pożyczać max 1kk. Potem ma się 3 dni czasu na spłatę.Jeśli zaś się nie wyrobimy,bankier nie da nam korzystać z usług przez 2 tyg. PS:Zapewne ktoś napisze że żeby się wyrobić można pożyczyć od gracza,a potem mu oddać. Ale nie. Bankier miałby coś w stylu''wykrywacza'' czy pieniądze są pożyczone czy też nie. Komentujcie _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Wrz 2012, o 14:31 |
|
Uczeń Simona
|
Zupełnie bez sensu... Czyli mogę co 3 dni pożyczyć 1kk? A jeśli nie oddam to mogę sobie wziąć znowu za 2 tygodnie?
Co chcesz osiągnąć, bo niekoniecznie rozumiem? ^^ Przecież to zniszczy cały fun gry... Jaki znowu wykrywacz? -.- Kolega mi oddaje kasę którą jest mi winien, i ja za to nie mogę spłacić długu? Sam zauważyłeś, można pożyczyć od graczy, coś takiego nie jest potrzebne... _________________ s2 (LARKAS) - Dżhaniikest dr 94 Kłótnia z idiotą jest jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobrze grasz , gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nawali na szachownicę i będzie dumny z wygranej. Ostatnio edytowany przez Eydetka, 30 Wrz 2012, o 14:42, edytowano w sumie 1 raz |
30 Wrz 2012, o 14:39 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Głupie, aż do bólu. W dodatku korzystaj z opcji "szukaj", uwzględniając szczególnie hasło "bank w taernie"
|
30 Wrz 2012, o 14:40 |
|
Uczeń Heremona
|
fajna by była pożyczka na procent
_________________ _______ |
30 Wrz 2012, o 14:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kyth Moire napisał(a): Głupie, aż do bólu. W dodatku korzystaj z opcji "szukaj", uwzględniając szczególnie hasło "bank w taernie" Głupi do bólu to jest ten komentarz...A co do pomysłu to jest on nie możliwy do wprowadzenia. Zakładam postać pożyczam kase i przelewam gdzie mi pasuje i tak w kółko. |
30 Wrz 2012, o 14:50 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Duchii, czyli sam przyznałeś, że pomysł głupi. Ja po prostu widzę tak wiele możliwości przekrętów i sprzeczności ("wykrywacz" pożyczek? Nie wiem jak świetne musiałby to by być AI, by się sprawdzało...), że nie ma po co ich wymieniać. Głupi pomysł i tyle, a że autor nawet tego nie zauważa... szkoda.
|
30 Wrz 2012, o 14:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie do wprowadzenia pomysł, z powodów które wymieniłem... Nie widze tutaj miejsca na "głupi". Ty coś"dostrzegasz" ale wolisz napisać że pomysł "głupi aż do bólu" i nie wiadomo o co chodzi... no wiadomo, że zamieszczenie takiego postu aż cie zabolało. Wytrzymać nie możesz. Może lepiej pisac z sensem a nie o swoich odczuciach fizycznych...Sam pomysł dla mnie fajny, gdyby nie możliwość nadużyć i oszustwa.
|
30 Wrz 2012, o 15:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
Eydetka napisał(a): Zupełnie bez sensu... Czyli mogę co 3 dni pożyczyć 1kk? A jeśli nie oddam to mogę sobie wziąć znowu za 2 tygodnie? Co chcesz osiągnąć, bo niekoniecznie rozumiem? ^^ Przecież to zniszczy cały fun gry... Jaki znowu wykrywacz? -.- Kolega mi oddaje kasę którą jest mi winien, i ja za to nie mogę spłacić długu? Sam zauważyłeś, można pożyczyć od graczy, coś takiego nie jest potrzebne... Chodzi o to,że 1kk na tydzień. To może z tym wykroywaczem przesadziłem _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
30 Wrz 2012, o 16:34 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Koniec spamu.
Identyczne pomysły były już poruszane Zamykam+Warn dla twórcy tematu za nie używanie opcji szukaj czyli za powielanie tematów. |
30 Wrz 2012, o 16:47 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |