Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Exp a złoto
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Na moim barbarzyńczy (62)przy śmierci na karcie,,dużo dodatkowego expa''trace 80k, ale za to przy karcie ,,dużo dodatkowego złot'' trace 10-16k złota.Dlaczego exp jest ok.6* więcej zabierany przy dedzie?Mój pomysł polega na tym, żeby złoto było więcej zabierane.Sam często żałuje,że mój wróg traci tylko 16k expa...Ktoś powie,,ale exp łapie się 3 razy szybciej!''a halit?aragonit?ichti?ryby?
PZDR @edit 2 problem,ludzie traca mniej zlota niz expa _________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze Ostatnio edytowany przez barnostary, 10 Paź 2012, o 13:45, edytowano w sumie 1 raz |
8 Paź 2012, o 10:27 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł według mnie nudny
_________________ Już nie gram. |
9 Paź 2012, o 16:21 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
moim zdaniem też bez sensu. niech jest jak jest. jedynie za dużo expa jest zabieranego, ale z resztą jego się szybko nadrabia.
_________________ "Czasem warto jest coś poświęcić. Pet gildyjny się przecież 4 godziny respi." ------------------------------ Druid s1 - 74 lvl Voodoo s1 - 55 lvl Łucznik s1 - 41 lvl Sheed S1 - 25 lvl |
9 Paź 2012, o 16:40 |
|
Uczeń Simona
|
A ja jestem za, najlepiej będzie jak zrobisz ankietę.
|
9 Paź 2012, o 16:53 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Bardzo proszę o zmniejszenie expo złota u śmierci i do wszystkiego +25 procent złota dam,przykład trzeba uzbierać 200k na spodnie z hailtu leci 7k jest półtorej godz na, uzbieranie uda się jeśli masz 28 lvl? (to,przykład)
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
9 Paź 2012, o 20:27 |
|
Rejestracja: 25 Gru 2011, o 21:29 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja uwazam, ze jest dobrze i nie trzeba tego zmieniac. Jak pokonujesz np. bossa to czego masz wiecej expa czy zlota?.
|
9 Paź 2012, o 21:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
ja jestem za tym by zwiększyć straty złota po śmierci,
albo wogóle niech po dedzie nasza postać będzie kasowana _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
9 Paź 2012, o 21:13 |
|
|
jeśli nie chcesz tracić expa to jest jedno rozwiązanie, idz tam gdzie dasz rady walczyć i nie padasz, będzie ci wolniej exp leciał lecz unikniesz straty która cie tak boli.
|
10 Paź 2012, o 16:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zostawic jak jest, ale cenny u " kowala " podniesc
_________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 |
10 Paź 2012, o 19:32 |
|
Uczeń Simona
|
Shrot napisał(a): Zostawic jak jest, ale cenny u " kowala " podniesc Kryzys jest coraz wiecej osob na handlowym zebrze _________________ Już nie gram. |
10 Paź 2012, o 20:27 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |