![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern na android
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Więc mam pytanie czy zamierzacie zrobić taerna na system operacyjny android? Oczywiście wiem że to jest dosyć droga inwestycja ale nie mogę powiedzieć że nie opłacalna, bo teraz to prawie każdy ma smartfona
![]() |
14 Paź 2012, o 19:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 29 Gru 2010, o 10:13 Posty: 323 Podziękowano: 50 razy Otrzymanych podziękowań: 115 razy Nick w grze: Doneu ![]() |
1. W szkole masz się uczyć
2. Masz dobry sprzęt to i Taern zadziała. (sprawdzone) |
14 Paź 2012, o 21:10 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Na galaxy sIII powinno odpalic
|
14 Paź 2012, o 21:22 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
No mam slaby sprzet ale zamierzam kupic lepszy
![]() polskie znaki to odpowiem wam ze pisze z komorki. |
14 Paź 2012, o 21:50 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
ja na SE Xperia Mini Pro nie mogę się zalogowac, ponadto ładowanie map pewnie byłoby długie bo w szkole nie planują że chcesz grać w MMO na smartfonie, chyba że korzystasz "ze swojego" co będzie nie opłacalne...
Chyba Willy mi pisal że abym się zalogowal muszę znaleźć stara wersję strony startowej ![]() |
14 Paź 2012, o 22:00 |
|
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Osobiście miałem spore problemy ze stroną startową. Niełatwo zmusić stronę startową by odpowiednio zadziałała, a ileż różnych flashy instalowałem... Dopiero na Opera mobile się udało.
Poza tym, gra chodzi nieźle. Jeśli jest dobre wi-fi, to równie szybko jak na komputerze stacjonarnym. |
15 Paź 2012, o 06:55 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
A ja po raz kolejny odsyłam do szukarki istnieje juz aktywny temat o tym
|
15 Paź 2012, o 09:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |