Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czemp na bagnach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam. Mam pomysł żeby na bagnach stworzyć czempiona:
Siecioplątacz miałby: -17lvl, -900 hp, -500 many, -400 kondy. Otóż byłby to czempion który dropił by tylko mniejsze flaszki,coś w stylu Kosiora ale bez setu Reffa. Respił by się na całych bagnach i w pajęczych tunelach(także w przejściu podziemia zamku-tunele). Mob ten nie dawał by setów gdyż był by to tylko potwór dla małych lvli(mógłby dawać tylko troche więcej expa niż normalne pająki). Teraz troszke więcej o nim: Umki: 1.Fizyczne: -gryzienie, -zwykły atak. 2,Dystansowe: -zatrucie, -strzał(to samo co u normalnych pająków). 3.Psychiczne: -ryk, -okrzyk bojowy, - aura cienia. Posiadał by obstawę-tarantulę i pająka szarego. Dla utrudnienia mogła by być też czarna wdowa Czempion ten byłby jedynym czempem który respi się tylko na bagnach(bo jak wiemy jest też poborca ale on pojawia się nie tylko tam). Wygląd moba mógłby być połączeniem krzyża i tarantuli. Zapraszam do komentowania _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
27 Paź 2012, o 20:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pomysl calkiem fajny bo nic tam ciekawego nie ma obecnie
Wyslane za pomocą Tapatalk 2. |
28 Paź 2012, o 01:29 |
|
Uczeń Simona
|
Drygu wyraźnie powiedział że pomysły z czempami/krainami/bosami nie są potrzebne . Moim zdaniem temat do zamknięcia .
|
28 Paź 2012, o 04:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
Tak pomysły nie potrzebne są ekipie Taernu, ale mogli by zrobić jakiegoś czempa na bagnach
|
28 Paź 2012, o 09:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Shoingg napisał(a): Drygu wyraźnie powiedział że pomysły z czempami/krainami/bosami nie są potrzebne . Moim zdaniem temat do zamknięcia . Nie potrzeba map,klas i bossów,ale o czempach mowy nie było _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
28 Paź 2012, o 14:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
boss=czempin=mob.
Zamykam. |
28 Paź 2012, o 15:17 |
|
|
Coś Pirkowi nie poszło
|
28 Paź 2012, o 15:38 |
|
Pogromca Valdaroga
|
seba, za mało masz ostrzeżeń na koncie? następnym razem ci się nie upiecze, w tym dziale nie spamujemy, a takie sytuacje raportujemy wykrzyknikiem pod postem.
|
28 Paź 2012, o 16:06 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |