Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zmiana hasła
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mojim zdaniem gdy mienia się hasło powinno być wolne. poniewaz nieda się juz znaleść haseł niema wolnych a jak przez pomyłke się zmieni. Potem chce sie cofnąc i co nieda się powinni to naprawić http://scr.hu/0qo2/qwn6r zmiana hasła 2012.10.19 voodoboss
--------------- ale się napracowałem:D opcja 'edytuj'... - ironka |
19 Paź 2012, o 21:55 |
|
Błądzący w Tunelach
|
chodzi o to, że jak już raz zmienisz, to potem gdy znów zmieniasz nie możesz zmienić na poprzednie? bo tyle tylko zrozumiałem
_________________ |
19 Paź 2012, o 21:58 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 18 Wrz 2012, o 16:07 Posty: 31 Miejscowość: zamość Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Tak szybko to pisalen
|
19 Paź 2012, o 22:34 |
|
Chodząca legenda
|
Hasło zmienia się po to, żeby nikt kto je już poznał - poza właścicielem - po zmianie do konta nie miał dostępu. Masz hasło A które zna jakiś typek, zmieniasz na B, po jakimś czasie znów na A i w efekcie jest kolejne zgłoszenie na support "bo kolega mi konto okradł".
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
20 Paź 2012, o 11:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
ja to zrobiłem bo jestem okradziony i niechce zeby to sie powtuzyło i mi ktos odgadł hasło
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
20 Paź 2012, o 12:23 |
|
Chodząca legenda
|
Jeśli nie podawałeś nikomu hasła to kto ma je odgadnąć? Chyba że stosujesz banalne hasła których można się domyślić to tylko i wyłącznie twoja wina.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
20 Paź 2012, o 18:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Stare hasło 1c1 d0518 banał?
----------------- Kombinowal chyba parę dni opcja 'edytuj'... - ironka _________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
20 Paź 2012, o 18:11 |
|
Chodząca legenda
|
Haseł nie będących logicznym ciągiem znaków nie da się od tak złamać metoda prób i błędów. Nie ma opcji żeby ktoś odgadł takie hasło jak podałeś. Sprawdź kompa pod kątem trojanów itp. Może logowałeś się gdzieś indziej i wyciągnął dane logowania z przeglądarki.
Przy okazji zmień hasło do maila. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
20 Paź 2012, o 19:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
przejdzmy na pw
--------------- Komp jest nowy windows 8 ale sprawdze połączyłam znowu posty - ironka _________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
20 Paź 2012, o 20:13 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Żal ale sam to zamykam
_________________ voodoboss,OFF (ta profa jest nuda pogram innymi) (red czacha 1000 statusu) |
1 Lis 2012, o 19:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |