Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Turnieje kategoria superciężka [W]
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Obecnie na turnieje dla tzw koxów kwalifikują się gracze z poziomem 81+, co jest moim zdaniem pamiątką z czasów gdy expiło się nawet nie na smoku lodowym ale na DZcie. Temat był poruszany wielokrotnie, zasadniczo argumentowano "nie warto robić turnieju dla 10-15 osób z najwyższym levelem". Ostatni taki temat był zdaje się przed wprowadzeniem nowej mapki. Obecnie na serwerach jest po około 100 osób z magicznym 100 poziomem więc chyba powyższy argument odpada.
Argumentów za chyba nie trzeba wypisywać: różnica między graczem na 81 a 120 poziomie jest ogromna, to nie tylko punkty statystyk z poziomów ale także praktycznie wszystkie nowe jak i część starych rarów (w tym prawie wszystkie "psycho"). Gracze dość szybko zdobywają teraz doświadczenie na nowych instancjach więc osób które będą mogły walczyć w tej kategorii będzie szybko przybywać. Proponuję więc dodać nowy przedział levelowy 95+ lub 100+. Myślę, że sytuacja do tego dojrzała. _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
|
1 Lis 2012, o 17:39 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Wydaje mi się, że właśnie dlatego pojawiły się turnieje OPEN.
Myślę że dzięki temu nie ma sensu rozpatrywać tego tematu. _________________ Gram na Larkas (kiedyś S2), MO 133 Gildia: Dark Templars |||||||| Blues Brothers & Valhalla - I shall remember +Druid turniejowy, lvl 44: 1. miejsce x3 +Ryc turniejowy, lvl22: 1. miejsce x3, 3. miejsce x1 |
|
1 Lis 2012, o 20:09 |
|
|
Duma Forum!
|
A Ty czasem się ślubem nie zajmujesz ?:P
Tak, słuszna uwaga. Porozmawiam o tym z MałyKot-tem Trzeba zmodyfikować obecne przedziały lvlowe. _________________ Kreatywność, obiektywizm, optymizm = TESTER! The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed. |
|
1 Lis 2012, o 20:17 |
|
|
Chodząca legenda
|
Pomysł ma podstawy, może jest słuszny i sensowny, ale będę przeciw tylko dlatego, że będę miał trudniej o platynę
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
2 Lis 2012, o 02:37 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Oczywiście, że jestem za. Pomysł powinien wejść w życie już ze dwa - trzy miesiące temu, po wprowadzeniu nowych rarów. Nie wiem jaki jest sens organizowania takich turniejów jak +80 lvl lub http://scr.hu/7sx/eia41. Wiadomo, że gracze do lvl 100 nie będę się liczyć. Na S3 jest na dzień dzisiejszy 86 ludzi, którzy mają conajmniej 100 lvl, więc dla nich powinien być ogranizowany osoby turek, a nie, że gracze z 80 lvl muszą walczyć ze 120 lvl.
|
|
2 Lis 2012, o 09:31 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie pomysł ciekawy i warty wprowadzenia, oprócz tego najwyższe lvle będą mieć większe utrudnienie
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
|
2 Lis 2012, o 22:06 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |