Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Gotowość
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam. Jak wszyscy wiemy bardzo czesto jest problem z zobaczeniem kto juz kliknal zegar a kto nie. Da sie z tym grac, ale gdy np dr nas myje lub sheed daje fronta bywa bardzo uciazliwe i moze doprowadzic do przegranej... prosilbym aby wskaznik ten przeniesiono na lewa strone aby byl dobrze widoczny. Wiem ze byl podobny temat ale mimo poparcia zakopal sie... screenow nie dam bo pisze z telefonu a kazdy ogarniety gracz wie o co chodzi
Wyslane za pomocą Tapatalk 2. |
4 Lis 2012, o 02:23 |
|
Chodząca legenda
|
Jak zrobisz ten znaczek z lewej, to drugi rząd będzie zasłaniał pierwszy, czyli będzie to samo. Trzeba umieć się ustawić :]
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
4 Lis 2012, o 02:34 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Roznie to bywa nie zawsze jest czas sie dobrze ustawic. Znaczek mozna by ustawic:
-dla postaci z tylu po stronie lewej -a tych z przodu po prawej. Wyslane za pomocą Tapatalk 2. |
4 Lis 2012, o 10:00 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Lis 2012, o 22:06 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Słaby pomysł. Gdy ktoś kliknie zegar to widać ten znaczek, więc nie wiem po co ten temat
|
4 Lis 2012, o 10:24 |
|
Zabójca Tilsai
|
w najgorszym wypadku jednej osoby nie widać - gdy rycerz zasłoni tarczą
_________________ We are all the same, players in the game. |
4 Lis 2012, o 12:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Druid i mo prowadzac tez zaslaniaja bywalo ze oczysczono mnie z tarczy lub dr oczyscil z ochrony na bossie lub w pvp... najczesciej straty sa tragiczne... niech sie wypowiadaja klasy ktore musza wybierac czlonkow teamu bo wypowiadaja sie moski itp ktore nie maja nic do gadania najwiecej przeszkadza to rycom ktorym wlasnie gram i jest to bardzo uciazliwe...
Wyslane za pomocą Tapatalk 2. |
4 Lis 2012, o 13:04 |
|
Zabójca Tilsai
|
Wotaher napisał(a): Druid i mo prowadzac tez zaslaniaja bywalo ze oczysczono mnie z tarczy lub dr oczyscil z ochrony na bossie lub w pvp... najczesciej straty sa tragiczne... to w ogóle nie klikaj i twoje bufy pójdą na końcu _________________ We are all the same, players in the game. |
4 Lis 2012, o 13:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
koperek napisał(a): Wotaher napisał(a): Druid i mo prowadzac tez zaslaniaja bywalo ze oczysczono mnie z tarczy lub dr oczyscil z ochrony na bossie lub w pvp... najczesciej straty sa tragiczne... to w ogóle nie klikaj i twoje bufy pójdą na końcu W pvp warto kliknac szybciej zeby ataki poszly pierwsze, zanim wrog zabije nas Wyslane za pomocą Tapatalk 2. http://scr.hu/0ier/1ybgm Prosze mi powiedziec czy sheed na tym zdjeciu jest gotowy czy nie |
4 Lis 2012, o 15:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Wota,w twoim linku nie widac, bo klikasz shift i nie widac,jakbys nie klikal byloby widac miedzy ostrzami diabola
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
5 Lis 2012, o 11:02 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nawet jesli byloby widac miedzy ostrzami bardzo trzeba by bylo sie skupic zeby to zobaczyc przeniesienie przycisku raczej nie jest takim wysilkiem a zmieni bardzo duzo... Druid nie ma czasu zeby patrzec czy jakis koles pomedzy ostrzami diabola kliknal czy nie :d
|
5 Lis 2012, o 12:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |