Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
drobne poprawki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Gdy sie gra płcią żeńską to w niektórych Questach postać mówi jak chłopak i to mnie denerwuje,a najgorzej jest gdy sie bierze Questa od Wiły,lezbijstwo tu nawet mają.
to prosze o drobne poprawki. Kto jest za łapka w góre. _________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
11 Gru 2012, o 12:35 |
|
Zabójca Tilsai
|
wiesz ile czasu by zajęło pozmienianie wszystkich questów względem płci?
_________________ We are all the same, players in the game. |
11 Gru 2012, o 13:25 |
|
Pogromca Valdaroga
|
jeśli wyłapiesz taki błąd, zgłoś go tu: viewforum.php?f=105
staramy się na bieżąco poprawiać. Co do Wiły - nie jest człowiekiem;) więc żadnych lesbijskich związkach nie ma co mówić (z resztą, przestańmy zachowywać się nie wiadomo jak homofobicznie) |
11 Gru 2012, o 13:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Troche by zajelo ale przeciez trzeba sie rozwijac nie? ;d sa wazniejsze rzeczy ale to tez wymaga poprawki. Moze zrobimy Ci osobny serwer na ktorym bedzie tylko pierwsza wersja Taernu? Nie hejtuj kazdego pomyslu.
|
11 Gru 2012, o 13:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
tylko że ten pomysł to tak trochę wyważanie otwartych drzwi, bo zadania już od dawna są przerabiane na wersję kobiecą, a nowe od razu wchodzą w dwóch ^^
a wiadomy quest od wiły jest pod tym względem dość problematyczny;) bo wersja dla pań wymagałaby sporych zmian w fabule i nowych npców. ciekawam co by mówił 3siu o homofobii jakby musiał romansować z lesgarem hmm... ja raczej myślałem o "Snach Mirandy"^^ a faktycznie w "Czarze Wiły" nasza postać flirtuje z wiłą^^ Lesgar ma krzywy nos, słaby przykład:P 3siu a mnie się podoba, lubię długowłosych ^^ - iron |
11 Gru 2012, o 17:06 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Lesbijskie.. haha nie mają sie już ludzie do czego przyczepiać, większość graczy to dzieci 10-16 które niekoniecznie zwracają na to uwagę.
Komentarz Ironki i 3sia <3 haha.. A co do poprawek fakt z każdym upem da się zauważyć zmiany do co płci. Nwm za jak z hersztem i "Krwawe Zaloty" tam na koncu było chyba coś : Daj całusa czy cós.. to tez podchodzi pod zmienna orientacje Ale + dla cb ze czytasz uważnie questy wielu ludzi wgl nie czyta i na oslep idzie _________________ Nick: Vozus Serwer: V Profesja: Rycerz Poziom: 60 Gildia: Assassins of Kings "Na wojnie ten wygrywa, kto najmniej błędów popełnia." Rycerz 95 oraz Druid 140 aktualnie : OFF |
11 Gru 2012, o 18:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Lekko odbiegne od tematy, ale w "Snach Mirandy" dowiadujemy się, że Wile nie brak lesbijskich upodobań :d
Co do poprawek... przydałyby się. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
11 Gru 2012, o 20:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pytanie jedynie czy jest dopuszczalna zawartośc treści seksualnej w grze - jak dotąd widać, że jest
To czy jest to treść hetero, homo, czy bi nie ma wielkiego znaczenia (z liberalnego punktu widzenia) _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
12 Gru 2012, o 12:43 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 27 Lis 2012, o 18:16 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dlaczego jak na arenie dedłem 26 lvl nie dodano mi wogule arena lvls według mnie to błąd ja mam 25 lvl a on wyższy to nie pierwszy raz
a co to ma wspólnego z tym tematem? ostrzeżenie za totalny offtop - ironka |
19 Gru 2012, o 18:51 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |