Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wyglądy petów [Idea]
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Adiq ja bym proponowal zamiescic ten pomysl w gazetce
Pomysl bez sensu wg mnie - wnosi kolejne "kosmetyczne" zmiany ktorych przeciez nie lubimy (co innego gdyby dotyczylo to postaci, ale petow? i tak nie kazdy owego peta ma wiec ...) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
3 Lut 2013, o 15:43 |
|
Uczeń Heremona
|
MaxMar napisał(a): kilka(naście?) dni expienia na lodowej i już mamy lempo za peta(jest normalny i potrafi gryzc, wrzucac debuffy) Kłania się czytanie ze zrozumieniem...wygląd się zmienia tylko, a nie umki _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
3 Lut 2013, o 15:59 |
|
Uczeń Heremona
|
Różne moby mają różne skille. Jak zrobię z gacka miśka czy taki miś bedzie strzelał swoim atakiem dystansowymi wbijał zakażenie?
Sory, alejakoś tego nie widzę. Chcę zobaczyć misia robiącego salto przy zakażeniu:D 3siu _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
3 Lut 2013, o 16:05 |
|
Uczeń Heremona
|
Własnie że mi w poscie chodzilo o to ze on jest przygotowany pod umki ogara, gdzie ja pisalem ze bd walil z kolca, wbijal taran?? "wrzucanie debufow" chodzilo mi o to ze ma panike i okrzyk)
_________________ _______ |
3 Lut 2013, o 16:06 |
|
Uczeń Heremona
|
Calipsis napisał(a): Różne moby mają różne skille. Jak zrobię z gacka miśka czy taki miś bedzie strzelał swoim atakiem dystansowymi wbijał zakażenie? Sory, alejakoś tego nie widzę. Również napisałem, że pet latajacy nie może zamienić się w zwykłego tzn. gacka możesz np, w feniksa zamienić, a ogara w miśka, a odwrotnie nie. _________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
3 Lut 2013, o 16:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ale różne moby mają nie tylko różne grafiki, ale i różne umiejętności.
nie przełoży się tego tak łatwo i to jest główna dziura tego pomysłu (zresztą zupełnie zbędnego moim zdaniem;p). |
3 Lut 2013, o 17:00 |
|
Uczeń Heremona
|
Drygowi kasa za plate = morphy się zawsze przyda.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
3 Lut 2013, o 17:36 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 17 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 69 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |