Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Oglądanie walk podczas turniejów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Lut 2013, o 19:31 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam
Nie wiem czy ten temat był już drążony, ale wpadłem na pomysł żeby podczas turniejów oglądać walki. Polegałoby to mianowicie na tym, że klikamy sobie na wybraną walkę i wchodzimy żeby ją obejrzeć. |
2 Lut 2013, o 19:49 |
|
|
Jeśli ktoś chce żeby inni oglądali jego walkę to ja nagrywa i wrzuca na yt, a nie żeby każdy kto chce sobie mógl oglądać...
|
2 Lut 2013, o 20:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
było. ale nie pamiętam na czym sprawa stanęła, chyba nie ma czasu na zrobienie takiego bajeru (dziwne, wiem ^^);p
|
2 Lut 2013, o 20:26 |
|
Chodząca legenda
|
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=187&t=8728&p=66086&hilit=ogl%C4%85danie+turnieju#p66086
Szukanie nie boli _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
2 Lut 2013, o 20:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
ironka napisał(a): było. ale nie pamiętam na czym sprawa stanęła, chyba nie ma czasu na zrobienie takiego bajeru (dziwne, wiem ^^);p Chyba na obciążeniu serwera |
2 Lut 2013, o 21:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
wedlug mnie dobry pomysl bo ostatniu na turnieju pisze zeby ktos nagral i wezucil na yt a podczas walki pisze czy ktos nagrywa a kazdy pisze nie...
|
3 Lut 2013, o 18:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |