Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zmiana profeski
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Sty 2013, o 20:12 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
krótko i na temat bo było o tym wiele proponuje jednorazowoł zmiane profeski ale na losowa
_________________ Nick: MordercqMo Pro: Mo Lv: 39 Server: 5 Nick: Mordercqpvp Pro: Barba Lv: 19 Server: 5 Nick: MozeSolo Pro: Dr Lv: 18 Server: 4[/color] Jestem wredny i nie pomagam |
7 Lut 2013, o 14:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
jestem na tak jak bedzie kosztowac to 10000 platy...
Mordercq napisał(a): proponuje jednorazowoł zmiane profeski jednorazowoł ??? _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek Ostatnio edytowany przez Ashbull, 7 Lut 2013, o 14:59, edytowano w sumie 1 raz |
7 Lut 2013, o 14:53 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Można by zrobić tak, żeby to było losowe, tylko eq nie było na nowej profie!
|
7 Lut 2013, o 14:57 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja to bym wpierw słownik proponowała
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
7 Lut 2013, o 15:00 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jedno krótkie słowoł: Zamykam
Zmiana profy nie wchodzi w grę. |
7 Lut 2013, o 15:20 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |