Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy sposób pozyskiwania drewna do gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
mój pomysł jest taki że drewno zebrane w lasku obok tizemlina można by było przerabiać u jednego z drwali w zbójeckim lesie np 10 drewna - 1 deska
co wy na to? _________________ S2-łuk 36 lvl 89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu. |
13 Lut 2013, o 19:52 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Lis 2012, o 20:42 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak dla mnie spoko
prócz tego że trzeba dać te 10 drewien wolałbym dawać te 3-5 drewien |
13 Lut 2013, o 20:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
dobry pomysł ale co do tego że 10 drewna = 1 deska to chyba odstraszyło by każdego
|
13 Lut 2013, o 21:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
to tak jagbys zbieral pniaki ...
_________________ WHY SO SERIOUS ? |
13 Lut 2013, o 23:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem na NIE,ponieważ są sposoby na zbieranie drewna lepsze i wystarczające(nawet dla 20 lvli,wystarczy tylko trochę pomocy).
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
14 Lut 2013, o 00:08 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
TAK TAK TAK bardzo dobry pomysł. Gdyż lasek jest tak? można zbierac drewno tak? ale dlaczego nie można go przerobić na deski? Jak jest drewno to mozna przerobic na deski. Drwal w ruinach 5sztuk-1deska. Też dobra alternatywa dla low levli na zarabianie.
|
17 Lut 2013, o 13:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Konradb416 juz podal ten pomysl,zamknieto go
_________________ – To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) – Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. Matyasek-Barbarzyńca 87 lvl - W stanie spoczynku KebabButche-Mag Ognia 57lvl - Ciągle w grze |
17 Lut 2013, o 19:21 |
|
Uczeń Heremona
|
Cytuj: Też dobra alternatywa dla low levli na zarabianie. dobre dla low-lvi ? żaden low lvl nie będzie (przynajmniej przez najbliższe kilka tysięcy lat świetlnych) w gildii z działką 1 kurs to 600 złota, a kupcy kupują hurtowo, więc mało opłacalny dochód groszy _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
17 Lut 2013, o 21:47 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 81 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |