Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
PROPOZYCJIA NA ZMIANY ODNOŚNIE GILDII
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witajcie, mam propozycję zmiany w gildii jeżeli chodzi o zakładkę ZESPÓŁ a dokładniej zaznaczenie graczy online[/list][/b] i graczyoffline.
Mała zmiana a przydatna. Następna zmiana dotyczy : -karmienia petów gildyjnych co wy na to aby karmił właściciel peta jedzeniem swoim nie gildyjnym? -tabeli wpłat surowców lub dodatkowy notatnik,edytor by samemu tabele wpłat stworzyć. Pozdrawiam BONDJOE |
|
17 Lut 2013, o 22:59 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
szukajka ...
_________________ WHY SO SERIOUS ? |
|
17 Lut 2013, o 23:00 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Był już kiedyś taki, gratulacje odkopania, dla cb złoty kilof
@down ciężko było, drobny mak _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau, 17 Lut 2013, o 23:07, edytowano w sumie 1 raz |
|
17 Lut 2013, o 23:05 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
@up
widzę że nie masz pojęcia co to znaczy, odkopał sześciominutowy temat? _________________ We are all the same, players in the game. |
|
17 Lut 2013, o 23:06 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
więc nic z tych pomysłów nie bedzie ?
|
|
19 Lut 2013, o 22:11 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
nie wiadomo czy będzie czy nie, administracja konsekwentnie wymiguje się od odpowiedzi.
tak czy inaczej temat jest znany. na przyszłość nie pisz tematów wątków wielkimi literami, krzyk nie jest tu mile widziany. zamykam. |
|
19 Lut 2013, o 22:36 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |