![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] pomysł sciągnięty z fallout
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 19:08 Posty: 145 Miejscowość: Kielce Podziękowano: 27 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy ![]() |
Seba taki mały offtop. Pochwal sie swoim doświadczeniem. Jak dla mnie jesteś totalnym nieogarem... Trolem i nie wiem jeszcze jak cię nazwać spamujesz w 85% napisanych przez Ciebie post.ów. I tyle mam na ten temat.
Co.do tematu pomysł jak pomysł. Chłopak miał pomysł zaprezentował go niekoniecznie dobrze dopracowany. Mija się z celem jestem na nie. "ODDAJ FARTUCHA" |
19 Lut 2013, o 23:21 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Zostało już napisane chyba wszystko, fala krytyki, "post" seby i zgaszenie go ^^, ale przed tym jeszcze ja ;].
Niby zaczerpnięte z falouta,czyli zerżnięcie z innej gry ale pomysł niczego sobie. 10s aby to wszystko ustawić chyba nie jest takie złe, w końcu są gotowe taktyki kiedyś ich nie było a jakoś się akcje ustawiało ![]() Szansa trafienia w kończyny +30% - jak na moje oko to trafić w nogę czy też w rękę jest trudniejsze niż trafić w korpus. Ogólnie jestem jednak na nie, mimo że pomysł ciekawy i dodał by trochę urozmaicenia do walki to jednak nie pasuje do taerna, choć jeśli został by wprowadzony nie protestował bym. _________________ Krzychuw - Rycek 118 lvl s1 |
20 Lut 2013, o 17:01 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |