Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ładowanie rarow
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lut 2013, o 19:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ja mam taką propozycje by zmniejszyć ilość esencji do ładowania typu "Batagur" i innych gdyż drop rar został obniżony i nie mam co przetapiać myślę ze wielu graczy było by za tym wiec proszę o pomyślne rozważenie mojej propozycji.
|
24 Lut 2013, o 13:49 |
|
Zabójca Tilsai
|
propozycja rozważona negatywnie
_________________ We are all the same, players in the game. |
24 Lut 2013, o 14:28 |
|
Walczący z drzewcami
|
Może frytki do tego? Jeśli nie macie co robić na tych wysokich lvl-ach to śmigaj sobie midkowe bossy po eski. Teraz z powodu obniżonego dropu cena esensji wzrosła, co daje kolejny sposób zarobku i zainteresowanie owymi bosami. Zauważyłem, że masz nabity 1 post z czego wnioskuje, że założyłeś konto aby dać kolejny pomysł, a raczej jedno zdanie z serii do odrzucenia. Trzeba jakoś sobie radzić z ładowaniem, a poza tym nikt Ci nie karze ładować psycho.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
24 Lut 2013, o 15:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Proste. Nie masz esek? Nie ładujesz.
Może jeszcze w ogóle wyłączyć ładowanie? |
24 Lut 2013, o 15:11 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 11 Lut 2013, o 19:46 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
ty to piszesz ze nie mamy co robic ja tak nie twierdze i smigajcie mniejsze bosy owszem mozna ale co z tego jak nic nie siada bo drop obniżony.
|
24 Lut 2013, o 16:45 |
|
Uczeń Heremona
|
zmniejszone nie znaczy wyzerowane
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
24 Lut 2013, o 17:39 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
tak bardzo chcesz naladowac? pech, lataj na bossy. to, ze zmniejszona szansa, nie znaczy, ze wgl. nic nie dropniesz
_________________ Ostlor / HC W grze od 01.03.2012 |
27 Lut 2013, o 08:45 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 39 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |