Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowe rarki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam czy jak zrobiliście nowe rarki po upie z konstruktorami i weszedł nowy rar od modli mieczyk a ja mam pomysł żeby zrobic ulepszona wersje Derengila
Mianowicie miecz nosił by nazwę Szczerbot wiem nazwa dziwna ale to tylko mój pomysł lub Derengil II (na 44 lub 46 lvlu można było by go założyć !) leciał by z lub Ducha Energii lub innego lepszego Boska a dodawał by: Wymaganie nie ma wymagań tylko lvl Obrażenia: 80 lub 86 Siła: 11 Zręczność: 9 Moc: 9 Wiedza: 11 Kondycja 66 22 Hp Proszę o szczególne rozpatrzenie! _________________ Lolkuś (Sheed powrót do korzeni ) Server1 Nie znaczy że jesteś słaby to nic nie umiesz każdy jest coś wart... Mój pierwszy Poradnik viewtopic.php?f=99&t=24928 |
28 Lut 2013, o 17:38 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Sty 2013, o 23:05 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Moim zdaniem pomysł zupełnie bezsensowny... Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak wprowadzenie "czegoś takiego" wpłynęło by na rynek cenowy rar'ów, przykładowo lawina z wenda.
_________________ Gothar Druid s3 "Łowca Czempionów" |
28 Lut 2013, o 18:21 |
|
|
Śmieszne to coś ma o wiele za dzuo statystyk jak na taki lvl i obra wywalone w kosmos - chyba ktoś tu nie grał rycem, na dodatek więcej wiedzy niż w epiku - skad wiesz że nie ma broni dla ryca? Może z silnego konstruktora leci??
|
28 Lut 2013, o 18:44 |
|
Uczeń Heremona
|
Smoczy Gnat, Miecz Pinari, Lawina, Istav, Derengil, Tężec, nadal mało ?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Lut 2013, o 18:47 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Co do malo to nie ma zbroi dla maga na nizszy niz 60 lvl... a raczej ze slabego konstrukta sie nie zanosi za to silny na 100% bedzie dawal silniejsze niz na 50 lvl ;/
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
28 Lut 2013, o 19:03 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |