![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pet - postawa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Proponuję wprowadzenie do gry postaw dla petów. Polegało by to na wybieraniu przez gracza przybliżonego zachowania peta. Nasi pupile w tej grze są nad wyraz irytujący a gra nie polega na tym żeby się denerwować. Proponują takie trzy proste postawy które będziemy mogli zmieniać przed każdą rundą:
Agresywny - pet będzie wykonywał dużo ataków kosztem obrony Zrównoważona - coś na zasadzie obecnych petów, równowaga pomiędzy atakiem a obroną Defensywny Pet stara się przeżyć kolejną rundę wkladając swoję całe PA w obronę. Mała, łatwa do wprowadzenia zmiana a ucieszy naprawdę wielu graczy. Pytałem ludzi czy by coś takiego się im spodobało i praktycznie każdy był za tym pomysłem. |
28 Lut 2013, o 21:29 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
Bylo.
Odrzucili z tego co pamietam. Szukajka a znajdziesz wiecej na ten temat. _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
28 Lut 2013, o 21:31 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
-było wiele razy
-raczej nie zostanie wprowadzone -a szkoda... _________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
28 Lut 2013, o 22:00 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
A ja mam jedno pytanie dlaczego nie chcecie tego wprowadzic ??
|
1 Mar 2013, o 11:31 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
Bo pet to pet. Nie jest najinteligentniejszym stworzeniem. Chcesz kogoś mądrzejszego? Znajdź innego gracza do gry.
Zamykam. |
1 Mar 2013, o 12:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |