![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"Kupię słownik"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
Ja jeszcze odniosę się do pomysłu z 1 posta.
Jeżeli gracze olewają "kupię słownik", to masz nadzieję, że podkreślenie coś zmieni? A już tym bardziej, jeżeli to podkreślenie będzie widoczne na czacie, po wysłaniu wiadomości. Efekt raczej będzie inny od zamierzonego. |
14 Mar 2013, o 17:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
3siu napisał(a): ... Jeżeli gracze olewają "kupię słownik", to masz nadzieję, że podkreślenie coś zmieni? .... Może nie zmieni. To była taka myśl ,że lepiej będzie wyglądało "...kto pomoże w prubie druidów" niż "... kto pomoże w kupię słownik druidów " Zawsze można dać info gdzieś, że błędy zaznaczane są w kolorze . Obojętne ...to był tylko taki luźny pomysł . EOT. |
16 Mar 2013, o 11:19 |
|
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Ostatnio podjąłem sie szlachetnej misji poprawiania błędów ortograficznych na kurczaku. Jeden pan który cały czas robił błedy (i wszystkie mu poprawialem oczywiscie) zaczął grozić mi banem za ubliżanie i twierdził że "każdy może pisać jak mu sie chce". Skończyło sie na wymianie argumentów i warnami...
I weź tu pomóż człowiekowi... _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
16 Mar 2013, o 13:52 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
'Kupię słownik' - to słowo czasem pojawia się w niewłaściwych miejscach i niewłaściwym czasie
![]() ![]() ![]() |
16 Mar 2013, o 23:09 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 2 Mar 2012, o 21:22 Posty: 96 Miejscowość: Oxenfurt Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 157 razy ![]() |
Prawda całkowita z tym słownikiem - to bzdura. Nie da się wykluczyć błędnych słów bo różne słowa w zależności od pisowni znaczą co innego. Nie można wykluczyć "morze", bo to poprawne słowo, choć nie w tym kontekście, które tu najczęściej jest używane. To samo dotyczy np. mojego nicku - znajomi pisali do mnie "lud", teraz mają "kup słownik" choć to poprawne słowo - co innego jest bowiem "lód" a co innego "lud" oba słowa są dobre i poprawne ortograficznie. Ale widać nawet twórcy tej gry nie znają się na ortografii a to nie najlepiej świadczy. Nawet super informatyk i matematyk powinien znać zasady pisowni (powiedziałby nawet że tym bardziej)
![]() |
16 Mar 2013, o 23:55 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Ludgar napisał(a): [...] a w treści gry aż roi się od błędów, to po co te pseudoograniczenia. Naprawę zacznijcie od siebie. Poproszę o konkrety, zaczniemy poprawiać. |
17 Mar 2013, o 00:07 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Kwi 2011, o 20:41 Posty: 689 Miejscowość: Zawiercie Podziękowano: 134 razy Otrzymanych podziękowań: 91 razy Nick w grze: Kraldjur ![]() |
Może ma na myśli to, że Torg czasem w questach po śląsku zaciąga...
![]() Jeśli się pojawiają jakieś błędy w grze to najczęściej są to niewielkie literówki a nie błędy ortograficzne. _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
17 Mar 2013, o 00:12 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Myślę, że już wszystko w tym temacie
zostało napisane ...Tak jak pisałem na początku pomysł do obgadania w kręgu Ekipy ![]() Amen ![]() Proszę o zamknięcie tematu |
17 Mar 2013, o 11:57 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |