Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Potki.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Moja propozycja jest taka,aby wprowadzić pewną granicę zużycia potków przez graczy. Podam przykład. Uzupełniając hp,manę czy kondycję zdarzają się takie sytuacje iż,za dużo "wypijemy" i kilka potek zostanie zużytych bezsensownie.Proponuję,aby po zregenerowaniu hp,many i kondy na 100%,ustawić blokadę przed zużyciem kolejnych potek.Może to jest malutki szczegół w tej grze,ale mam nadzieję że przydatny.Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam. |
21 Mar 2013, o 22:08 |
|
|
Bezsensu...
Jakieś problemy z liczeniem czy jak? Mnie ciekawi jak można dać za dużo potek? |
21 Mar 2013, o 22:44 |
|
Uczeń Simona
|
seba11pl napisał(a): Bezsensu... Jakieś problemy z liczeniem czy jak? Mnie ciekawi jak można dać za dużo potek? LAGI _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
21 Mar 2013, o 23:04 |
|
Uczeń Heremona
|
Tak czy siak - wiesz ile potek musisz przesunąć na swoją postać. Bardziej irytujące jest gubienie potek przy ataku, kiedy to jedna z nich "wisi" a zaczyna się walka. Efekt zerowy a potek się gubi. Ograniczenie? PO co - lepiej naprawić to, aby potki podniesione kiedy dowodzący PT atakuje a mamy jednego na "myszce" nie gubiły się a wracały do eq.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
22 Mar 2013, o 00:33 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Mówisz za dużo potek łykasz hmm co tu poradzić, blokada to jest plan ! , ale ten plan jest bez sensu. Przypuśćmy brak ci 350 hp do full nie ma odp łykasz poty przerzucasz 1 hmmm zostaje mi 150 hp co tu zrobić a walne jeszcze jedną zaszaleje no w końcu mam full. Jaki morał z tego ? nie wrzuca się po 5 tylko powoli i patrzysz ile hp ci zostanie.
|
22 Mar 2013, o 11:35 |
|
Chodząca legenda
|
A mi się pomysł podoba, chociaż potrzebny nie jest. Czasami zdarza się przez lagi lub nieuwagę wypić za dużo, można by zablokować picie przy 100% hp/many/kodny.
Tak czy siak dodatek tylko nielicznym potrzebny a powodujący jedynie pozostawienie kilku potek w plecaku, nie wiem czy wart pracy nad nim. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
22 Mar 2013, o 13:56 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi tam pomysł się podoba, nie jest baardzo potrzebny, ale też nikommu nie zawadza.
|
22 Mar 2013, o 17:09 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 78 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |