![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Pomysł na nowy budynek w gildii
[IDEA] Pomysł na nowy budynek w gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Sty 2013, o 21:22 Posty: 36 Podziękowano: 103 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Myrlin ![]() |
Hmm, widzę że większości jednak mój pomysł nie przypadł do gustu. Może jakby dodać opłatę w złocie do zamiany surowców i tak jak wspomniałem wcześniej zmienić przelicznik?
Na przykład jeśli kotki lub gnaty Yoko można kupić za około 20k, z czego można mieć 150 kamiena/ 200 desek, to np. za 10k surowca X plus 10k złota otrzymasz 100 sztuk surowca Y. Co wy na to? Mogę zedytować temat i pozmieniać to i owo, ale pytanie czy ten pomysł ma jakiekolwiek szanse przebicia się w świat Taernu ![]() Jeżeli pod tym postem zobaczę chociaż jedną pozytywną opinię to obiecuję dopracować temat ![]() _________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
19 Mar 2013, o 16:59 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
teraz pojechałeś na całego może trochę za dużo opłata w surkach teraz by była ale nawet fajne ja bym to wprowadził
![]() |
19 Mar 2013, o 20:48 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 26 Sty 2013, o 21:22 Posty: 36 Podziękowano: 103 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Myrlin ![]() |
Bump - zmiana przelicznika i kosztów rozbudowy, dodanie kolorków.
Edit: dodanie ankiety _________________ Spakie lvl 64 MO s2 Myrlin lvl 95 Druid s2 |
24 Mar 2013, o 14:24 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |