Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poty
Poty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Kwi 2013, o 16:44 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ashbull napisał(a): z strasznych nudów wymyśliłem sobie pomysł. Proponuje szybkie potowanie tzw. śpieszy się nam i nie chce mi się klikać eq i potać, więc moja propozycja jest taka że obok hp/many/kondycji był obrazek potów http://scr.hu/3mw/yxz90. w opcjach można było by wyłączyć/włączyć tą opcje, a jeżeli ktoś nie ma np małych butelek kondycji to nie będzie pokazany obrazek tej butelki może głupie ale cóż ja tez jestem za dobry pomysl bo wkuza to ciongle przenoszenie na postac |
10 Kwi 2013, o 16:58 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Takie szybkie poty to byłaby jedna z lepszych zmian od dłuższego czasu. Nawet nie chodzi o samego siebie, ale potać ogara to dopiero koszmar
Wysyłane z tapaciaka2 |
10 Kwi 2013, o 21:08 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Hmm, no pomysł wydaje się być OK, takie hotkey'e które przedstawił Developer to byłaby fajna sprawa:) Jestem za.
_________________ Cham dla chama, człowiek dla człowieka. |
10 Kwi 2013, o 21:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Kwi 2013, o 16:44 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
zgadzam sei dobry pomysl bo meczy to ciongle przenoszenie na postac pota jestem za w 100%
|
15 Kwi 2013, o 09:27 |
|
Walczący z drzewcami
|
zuleee napisał(a): zgadzam sei dobry pomysl bo meczy to ciongle przenoszenie na postac pota jestem za w 100% Mnie męczy Twoja ortografia... Co do pomysłu, to jest całkiem całkiem, gdzieś chyba kiedyś był taki na forum. A wspominali też że nie można zrobić skrótów numerycznych, a szkoda. |
15 Kwi 2013, o 18:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ciekawy i napewno przydatny bajer. Jestem za
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
15 Kwi 2013, o 18:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przecież mozna wykorzystac juz istniejace 3 paski (hp/mana/konda). Klikasz i sie uzupełnia
Co do "elementu zrecznosciowego" - wprowadzenie gotowych ustawien pa tez kiedys bylo krytowane:), teraz sobie nie wyobrazam grac w inny sposob. _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
15 Kwi 2013, o 23:34 |
|
Uczeń Simona
|
Dobry pomysł ale mniejsza wielkość żeby była
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
21 Kwi 2013, o 17:42 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 120 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |